Zonder witte sneakers overleef je dit voorjaar niet

Geplaatst op

witte sneakers, leuke sneakers voor het voorjaar, witte nike sneakers, witte adidas sneakers, lage sneakers, witte converse, tiger sneakers

Ik loop al jaren op witte sneakers rond en zodra het voorjaar begint, begint het ook weer te kriebelen om mijn witte sneakers aan te trekken. Dit jaar is het een heuse trend om op witte sneakers te lopen. Toen ik afgelopen week bij een event was, liep minstens 80% van de genodigden op witte sneakers. Tijd dus om de allerleukste zeven paar op een rijtje te zetten.

# Het wit met groene paar adidas sneakers (hier te koop) linksbovenaan zag ik misschien wel het vaakst voorbij komen. Ik vind dit een ontzettend gaaf paar en door de groene details ook net wat spannender dan alleen puur witte sneakers. Ze kunnen van de zomer ook heel goed onder een wat langere rok gedragen worden.

# Het paar onder de adidas sneakers is van Onitsuka Tiger, waar ik ook mijn eigen sneakers van heb. Deze sneakers zitten wel zo belachelijk lekker, dat ik het niet kon laten om ook een paar van dit merk tussen deze witte sneakers te gooien. Ik Heb een geheel wit paar met bronzen strepen, maar die zijn jammer genoeg niet meer te koop. Dit paar met oranje en leverkleurige strepen is toch ook wel lekker fris.

# Helemaal links onderaan staan de grote klassiekers onder de witte sneakers voor het voorjaar. De lage Converse All-Stars. Als je in de zomer in Zweden bent, lopen alle meisjes met een korte broek, veel te bruine benen en lage witte converse sneakers. Ook deze zouden nog heel erg goed onder een rokje kunnen.

# Rechts naast de eerste adidas sneakers, nog een paar van adidas. Ook deze zijn niet 100% wit, maar hebben een paar vrolijke details met blauw en oranje. De kleuren deden mij een beetje aan koninginnendag denken en aangezien koninginnendag altijd in het voorjaar was, zijn dit hele fijne kleurtjes voor komende lente.

# Als mega grote Nike fan, kon een paar echt witte Nike’s toch niet ontbreken in deze lijst. Het is Nike, het is wit, wat moet ik er nog meer over zeggen? Ze zijn perfect!

# Het paar rechtsboven noemde ik gisteren ook al in mijn thoughts lately. Doordat er wat lichtgrijze vlakken in zitten, is dit paar niet zo besmettelijk als de helemaal witte Nike air Force Sneakers. Maar toch eigenlijk net zo wit, licht en geweldig. Dit is denk ik mijn favoriete paar van deze zeven sneakers. Eigenlijk zijn mijn witte sneakers heel erg aan vervanging toe en zou ik ze best kunnen vervangen door dit paar. Maar ik denk niet dat mijn schoenenhart het kan verdragen om ze in de prullenbak te gooien. Ze zitten gewoon zo fijn, hoe versleten en lelijk ze na zes jaar ook zijn…

# Het laatste paar is een wat hoger paar. Misschien wat aan de warme kant voor als het weer wat warmer wordt, maar zolang er nog plassen water op straat liggen, houdt dit paar je enkels wel lekker droog.

Wat is jouw favoriete paar witte sneakers?

x-Céline
 • Die Nike airs zijn prachtig ! Ik heb vorig jaar mijn witte all stars weggedaan omdat ze zo smerig en kapot waren… Ik vind witte sneakers vooral mooi als ze nog echt wit zijn ;)

  Reageer
  • Dat is zeker waar Nienke! Eigenlijk moet je witte sneakers hebben die gemakkelijk in de was kunnen zodra ze vies worden.

   Reageer
 • Ik heb geen witte sneakers, vooral omdat wit groot maakt en dan vind ik mijn voeten zo groot lijken, ook heb ik een beetje moeite met wit Wit houden ;) Tommy heeft die witte nike’s al een poosje en is er nog steeds erg happy mee

  Reageer
  • In all stars lijken je voeten al snel best groot vind ik. Maar ik de witte sneakers van Tiger die ik heb, lijken mijn voeten juist ienieminie.

   Reageer
 • Ik heb er een paar in de kast staan!

  Reageer
 • Dina:

  Mijn witte all stars van vorig jaar kunnen weer van zolder af dus. :) Vind het echt nog veel te koud trouwens voor all stars. :P

  Reageer
  • Haha, het weer is ook zo wisselend. Dan schijnt de zon weer super lekker en het volgende moment is het weer heel koud en komt het met bakken uit de lucht!

   Reageer
 • Gave sneakers, ik heb goedkope sneakers bij loavies gekocht die zien er een beetje uit als allstars haha

  Reageer
  • Ja, dat waren die leuke sneakers die laatst op je instagram account stonden toch? Die leken inderdaad heel erg op Allstars.

   Reageer
 • Ik zit dus helemaal goed met mijn witte all stars, superfijne sneakers!

  Reageer
 • Caro:

  Ik hou van witte sneakers, vooral die van converse vind ik leuk! Maar felle kleuren vind ik ook steeds leuker haha

  Reageer
 • De Nikes zijn echt perfect! Ik heb ze eindelijk gevonden afgelopen weekend en ik draag ze nu al met plezier!

  Reageer

Laat een reactie achter