Zes keer voorjaar in huis

Geplaatst op

paasdecoratie, interieur pasen, pastel interieur, woonaccessoires voor pasen, hema fleeceplaid, pastel potloden, pastel klok, kussen met wereldkaart, pastel blauw bijzettafeltje, designer accessoires

Als ik dit schrijf, zit ik achter een grote bak met aardbeienkwark en is de lucht strakblauw. Ik weet nu zeker dat het voorjaar niet meer lang op zich laat wachten.
Ik zocht een aantal items bij elkaar om het voorjaar ook vast een beetje in huis te halen. Wat is meer voorjaar dan zachte pastel kleuren? Vrolijk, maar niet al teveel in ya face aanwezig. En natuurlijk ook helemaal geschikt als paasdecoratie. Nu alleen nog een bosje narcissen en je huis is helemaal klaar voor pasen en de rest van het voorjaar.

# Deze geweldige pastelblauwe potloden zijn hier te koop. Hoe mooi zouden deze er uit zien op mijn witte bureau? Ik krijg bijna zin om verslagen te gaan schrijven met de hand als ik deze potloden zie.

# Deze paasei kaarsjes vind ik er echt heel erg leuk uit zien. Deze komt van Etsy, maar als je ze toch niet gaat branden, kan je ze net zo goed zelf maken met deze kaarsjes van HEMA, afplaktape en wat gouden verf.

# De wereldkaart op de muur hebben we ondertussen al vaak genoeg gezien, maar hoe leuk is dit kussen met de wereldkaart er op?

# Vorige week presenteerde HEMA hun nieuwe producten voor komend seizoen. Daarbij zat ook dit ontzettend leuke fleeceplaid met bijpassende kussens. Super leuk voor als we straks weer fijn buiten kunnen zitten, maar het ‘s avonds wel snel afkoelt.

# Deze klok met pastel vlakken maakt me helemaal vrolijk als ik er naar kijk. Hoe leuk zou deze staan op de keukenmuur?

# En dan natuurlijk nog een bijzettafeltje in een fijn pastelkleurtje. Hoewel bijzettafeltjes wel “echte” meubels zijn, zijn ze toch redelijk gemakkelijk te vervangen als je zin hebt in een ander kleurtje of een andere sfeer in huis. Het tafeltje heeft trouwens dezelfde kleur als de potloden, hoe leuk is dat?

Wisselen jullie wel eens woonaccessoires voor de lente of pasen?

Zelf je paasdecoratie maken? Lees dan mijn post over paaseieren versieren in zwart en wit.

x-Céline
 • Dina:

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Dat bijzettafeltje is echt heel leuk.

  Reageer
  • Ik zal de link naar het tafeltje ook nog even toevoegen. Al deze dingen zijn zo lekker fris voor het voorjaar :)

   Reageer
 • Leuk! Het kussentje en de bijzettafel zijn mijn favoriet!
  Ik heb voor pasen 2 houten konijntjes ( haasjes) gekocht met de zijkanten in een pastelkleur geverfd ( errug schattig, en eens een paasversiering die niet zo uber kitsch is) Dus die staan nu in mijn woonkamer. Verder doe ik niet zo heel veel in mijn huis. Ik heb die mooie groene ( pastelkleur) op de muur en probeer mijn huis zo tijdloos mogelijk in te richten. Soms stop ik wat decoratie spulletjes in een doos en zet ik er andere voor in de plaats. Maar meer ook niet ;)

  Reageer
  • Die haasjes klinken erg leuk! Ik maak ook geen grote veranderingen, maar soms vind ik het wel leuk om een aantal accessoires op mijn kastjes te verwisselen. Of misschien een paar kussentjes van kamer wisselen.

   Reageer
 • Ik vind die kussen echt heel erg gaaf!

  Reageer
 • De wereld op een kussen geweldig!

  Reageer
 • Heel mooie spulletjes! Wel jammer dat van de hoge verzendkosten bij de Etsy-shops :/

  Reageer
  • Het is mij nooit opgevallen dat Etsy hoge verzendkosten heeft. Ik kijk er meestal naar “online” dingen, dus dan heb je geen verzendkosten. Jammer, want etsy heeft echt hele leuke spulletjes.

   Reageer
 • De klok vind ik echt super leuk! Lekker vrolijk!

  Reageer
  • Ik vind de kleuren ook zo mooi! Ze hebben hem ook in het vierkant, maar ik denk dat ik deze ronde leuker vind.

   Reageer
 • Oehh dat tafeltje is zo leuk!!

  Reageer
  • Ik geloof dat het tafeltje iedereens favoriet is. Hij is ook wel heel erg leuk.

   Reageer

Laat een reactie achter