Interior

Wooninspiratie: Binnenstebuiten

interieur inspiratie, modern, taatsdeuren, industrieel, groen, kamerplanten, house of rym, portugese tegels, marrokkaanse tegels, zwart wit, scandinavisch, licht

Ik heb het idee dat het lang duurde dit jaar. Lang, totdat het eindelijk een beetje zomer begon te worden. Gelukkig is het nu eindelijk zover en krijg ik ook meteen zin in een voorjaar update van mijn huis. Ja ik weet het, ik woon in een prachtig appartement en verbouwen zou helemaal nergens op slaan. Toch is het leuk om zo nu en dan te bedenken wat er in je droomhuis zou staan. Vandaag met een binnenstebuiten thema. Lekker veel groen, licht, modern, industrieel en vooral: inspirerend.

Metalen taatsdeuren. Als het kon, zou ik alle deuren en muren in huis vervangen door deze prachtige industriële deuren. Ze laten veel licht door maar geven toch meer warmte door de metalen details. Love it. Als ik één random verbouwing zou mogen doen in huis, dan zou ik de deur naar de gang vervangen door een taatsdeur. Compleet overbodig, maar wel heel erg mooi.

Het servies van House of Rym vind ik zo gaaf. Een combinatie van Scandinavisch met een vleugje Marokkaans. De printjes vind ik helemaal fantastisch en ze combineren overal bij. House of Rym is onder andere te koop bij Livvlifestyle.

Zowel de industriële barkruk als de stoere draadstoel passen perfect bij de taatsdeuren. Het zwarte staal combineert ook geweldig met grote, groene planten. Want planten in huis, daar ben ik dol op. Planten brengen wat kleur aan, halen buiten naar binnen en zijn bovendien ook nog eens heel erg gezond. Ik ben niet geboren met hele groene handen, maar de planten krijgen water met deze gave zinken gieter.

Als laatste de Marrokkaanse of Portugese tegeltjes (Ik ben geen tegel specialist). Ik ben dol op houten vloeren in alle soorten en maten. Warm, gezellig, gemakkelijk te combineren en schoon te houden. Ik verkies dan ook eigenlijk altijd hout boven vloerbedekking. Toch vind ik het altijd heel erg gaaf als er van dit soort tegeltjes in de gang liggen. Het is speciaal en geeft karakter. Doordat de kleurcombinatie toch hetzelfde is als de rest van het huis, blijft er ondanks het wilde patroon toch eenheid. Ja, als ik toch eens zou gaan verbouwen…

Wat zouden jullie in een wilde bui aan jullie huis verbouwen of klussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *