Fashion Lifestyle

Win een Lucardi more initials ketting voor Valentijn

 

lucardi ketting, lucardi more initials ketting, lucardi more ketting, initials ketting, ketting met initialen, goedkope ketting met initialen, win lucardi ketting, winactie, rosegouden ketting

En zoals beloofd: Vandaag de valentijnspost die ik jullie beloofd had. Een hele fijne Valentijn allemaal! Hebben jullie al een Valentijnscadeau gekregen van jullie vriend, vriendin of van jezelf? Of ben je Valentijn helemaal vergeten? Niet getreurd, ik mag maar liefst twee Lucardi more initials kettinkjes weggeven.

Een sieraad is toch wel iets heel persoonlijks. Een standaard ketting is dus niet handig als je op zoek bent naar iets wat echt bij je past. Met de Lucardi more initials kettingen, stel je je ketting zo samen dat hij perfect aan je wensen voldoet. Alle kettinkjes zijn gemaakt van echt zilver en zijn te verkrijgen in een zilveren, gouden en roségouden kleur. Vervolgens kan je je ketting aanvullen met mooie letter hangertjes, steentjes en nog veel meer. Zo maak je bijvoorbeeld je eigen naamketting, of combineer je de letter van je eigen naam, met die van je vriend of vriendin. Helemaal in Valentijn stijl.

lucardi ketting, lucardi more initials ketting, lucardi more ketting, initials ketting, ketting met initialen, goedkope ketting met initialen, win lucardi ketting, winactie, rosegouden ketting

 

Ik koos een roségouden kettinkje met een steentje, een C en een “&”, omdat ik de vorm zo mooi vond. De kettinkjes zijn mooi subtiel, waardoor ze te dragen zijn naar iedere gelegenheid.

Wil jij ook je eigen Lucardi More initials ketting samenstellen? Dat kan. Volg mijn blog op bloglovin en like dit bericht. Laat vervolgens een reactie achter met daarin welke drie bedeltjes jij graag aan je Initials ketting zou willen hangen en ook in welke kleur je die dan graag zou willen hebben.

Meedoen kan tot 1 Maart. Ik ben heel erg benieuwd naar al jullie creaties!

15 gedachten over “Win een Lucardi more initials ketting voor Valentijn”

 1. Wauw wat een leuke winactie is dit! Stel hè, stel dat ik zou winnen, dan zou ik voor de gouden ketting gaan, met een gouden bedeltje (alleen dat rondje met steentje er in, het hartje of de ‘D’). Heel mooi. Ik weet zelfs al waarbij ik de ketting zou dragen haha (oké, ik ga een beetje te snel zeker hè?).

  Succes voor iedereen die meedoet met de winactie! <3

 2. Hoi!
  Ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked :)
  Ik heb even op de site gekeken en ik denk dat ik het liefste een A, een klavertje (leuk dat het een ‘gewoon’ klavertje drie is! Gewone dingen kunnen ook heel bijzonder zijn!) en een steentje zou willen. Alles in het zilver en aan een zilveren kettinkje.

  Leuke winactie!

  Xx

 3. Wat een mooie kettinkjes zeg! Ik houd echt van dit soort sieraden, helemaal mijn ding! Ik volg je inmiddels op Bloglovin en heb uiteraard de post geliked :) Als ik win zou ik heel graag de M, een hartje en een N willen in de kleur roségoud.

 4. Wat een heerlijk actie, echt geweldig leuk….ik doe heel erg graag mee en volg je al een tijdje op Bloglovin, Ook heb ik het artikel een like gegeven… Ik zou kiezen voor de rose variant, een rosekleurig hartje, De letter P in goud kleur en een rosekleurig klavertje…. Ik houd wel van dit soort sieraden die je helemaal eigen en hierdoor uniek kunt maken

 5. Ik zou dolgraag mijn dochter van 11 blij willen maken met deze fantastische ketting. Zilver vindt ze het moois, het liefst met een M, rondje met steentje en een klaver.
  Mjn dochter is een kanjer, en kan op dit moment wel een groot portie geluk gebruiken.

 6. Wauw; wat een prachtige actie. Ik doe heel graag mee. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas) en wat ik zou kiezen: zilver en dan de 3 bedels: E (van mijn dochtertje Elise), J (van mijn zoontje Jarno) en een hartje wat staat voor de liefde voor hen en ook voor mijn man.

 7. Hele leuke ketting heb je ervan gemaakt! En hele leuke winactie! Ik doe zeker mee! Ik zou ook voor een rosé gouden setje gaan met een klavertje 4, hartje en een hoefijzer. Een kettinkje vol liefde en geluk!

  Liefs! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *