Beauty

Win: Een M.A.C lipstick naar keuze!

m.a.c, win, winactie, lipstick, naar, keuze, weggeef, actie, blog, gratis

Wie wil het nieuwe jaar nou niet spetterend beginnen? Ik in ieder geval wel, daarom geef ik een wel heel mooi cadeau weg. De titel zegt het al, maar ik geef een M.A.C lipstick naar keuze weg!
Meedoen is heel simpel. Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten op deze post met een geldig e-mailadres. Verder moet je me volgen op bloglovin en deze post liken. That’s all!

Verder zou ik het leuk vinden als je WithoutElephants liked op facebook of mij volgt op Twitter. Dit is echter niet verplicht.

Succes!

55 gedachten over “Win: Een M.A.C lipstick naar keuze!”

 1. Wow, super leuk! Ik heb nog geen lipstick van M.A.C dus het zou super zijn als ik er een win, ik doe graag mee!
  Ik volgde je al op bloglovin en ik heb je nu geliked op facebook en gevolgd op twitter en ik heb dit bericht ook geliked op bloglovin!

  liefs, Daniëlle

 2. Aaaah wat tof zeg! Ik doe graag mee aan deze winactie. Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het artikel ook even geliked. Verder volg ik je nu ook op Twitter. Die donkerroze kleur op ’t plaatje is zo gaaf! Ik wil ook graag nog zo’n kleur lipstick, perfect voor de winter :)

 3. Wauw! Wat een super leuke winactie!
  Deze zou ik wel graag winnen! ;-)
  Ik heb namelijk nog geen MAC lippenstift in mijn stash, maar ben er wel benieuwd naar.

  Ik volg je nu op bloglovin, heb je post geliked, volg je op Twitter en heb deze actie getweet!

  Veel succes er mee!

  Liefs

  Julie

 4. Hele leuke win actie! Ik heb sinds kort een Mac lipstick besteld en ben helemaal fan! De kwaliteit is super goed en meestal drogen lipsticks mijn lippen uit maar deze helemaal niet en het leuke is dat je uit super veel kleuren kan kiezen! Ik doe graag mee! Ik volgde je al via bloglovin, heb deze post geliked en volg je ook via twitter: @LYGx_

  Liefs,
  X

 5. Superleuke actie, ik heb meteen alles gedaan wat nodig is om te winnen! Ik heb nog nooit een lipstick van MAC gedragen, maar ik ben er wel heel benieuwd naar omdat ik er altijd van die goede verhalen over hoor. Je zou me dus heel blij maken met zo’n lipstick! :)

  liefs Esmee

 6. Wat een prachtige en originele actie zeg! Voor mij is dit de kans om eens met het merk Mac in aanraking te komen. Ik heb nog nooit wat van hun gebruikt, maar ben zeer nieuwsgierig. Bovendien heb
  ik me de laatste tijd echt ontwikkeld tot een lipstick lover.. Het moge duidelijk zijn: voor mij zou dit een waanzinnige traktatie zijn :) Liefs, Petra van Heartpicked.

 7. Ik wil zooo graag een M.A.C lipstick, maar hij is helaas veel te duur voor mijn budget! :( Daarom vind ik je win actie ge-wel-dig! Als ik zoveel views of zoveel volgers heb op mijn blog wil ik ook heel graag een win actie doen.

 8. Waaauw wat leuk zeg!
  Dit kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, ik wil al heel lang een lipstick van Mac
  Ik volg je op bloglovin onder riannx en heb dit artikel geliked :)

 9. Wat een superleuke winactie!
  Net zoals vele anderen heb ik nog geen M.A.C lipstick in mijn make-up stash..
  Ik ben de laatste tijd veel aan het experimenteren met lipsticks. Helaas heb ik alleen maar een rode en vind ik die iets te fel voor een schooldag. Ik volg je op facebook onder de naam Femke Scholten.
  Ook volg ik je op bloglovin en heb ik deze post geliked onder de naam Femke Scholten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *