Weekly Diary: Het sneeuwt en de zon schijnt

Geplaatst op

adwords bijwerken, weeklt diary

Zaterdag: Als ik wakker wordt is het al 9:30. Oeps, snel naar buiten met Bamse dan maar. Het is alweer even geleden dat we samen een wandeling hebben gemaakt, dus ik geniet wel even van de frisse lucht samen met mijn hondje. Daarna maak ik snel een ontbijtje en werk ik de Adwords campagnes bij van een aantal bedrijven. Daarna schrijf ik nog wat teksten voor mijn werk en dan is het toch wel echt tijd om even onder de douche te stappen. Na de lunch schrijf ik een blogpost voor de komende week over een erg leuk nieuwe kleurboek die ik afgelopen weekend met de post ontving. Daarna moet ik er toch echt aan geloven en nog even keihard leren voor mijn tentamen dinsdag.

liquid eten bestellen enschede smoothies en wraps

Zondag: Zondag ochtend slaap ik uit, kijk ik wat youtube video’s en pak ik alvast mijn koffers voor als ik aan het eind van de middag weer naar Enschede ga. ‘s middags lunch ik gezellig, samen met mijn moeder en zusje, bij mijn opa en oma. Ik vind het altijd gezellig om daar heen te gaan en het was alweer een maand, twee maanden? Gelden dat ik daar was geweest. Misschien wordt het weer tijd voor een nieuwe sushi date. Rond een uur of drie rijden we weer terug naar huis en om half vier sta ik op de stoep bij Melvin om weer naar Enschede te gaan. In Enschede bestellen we gezellig wraps, visburgers en smoothies.

happy planner maart, planner decorating, planner decoreren nederland, versieren, inspiratie, maggie holmes

Dinsdag: Vroeg op en meteen een flinke kop gemberthee met lindebloesemhoning naar binnnen. Ik voel me verschrikkelijk maar ik heb straks een tentamen, dus ik moet mezelf opkalefateren. Het tentamen duurt gelukkig niet al te lang en ik heb me die paar uur redelijk fris en alert kunnen houden. Hoe ik het gemaakt heb, weet ik niet. Ik was allang blij dat ik niet halverwege dood van mn stoel viel :P Thuis kruip ik lekker op de bank onder een dekentje en met een grote kop nieuwe thee, kijk ik Netflix. Later plan ik mijn week nog een beetje uit in mijn Happy Planner. Eigenlijk heb ik vandaag maar heel weinig gedaan, maar het helpt wel om mezelf er weer even bovenop te krijgen. ‘s avonds schrijf ik nog een verslag voor school en kook ik een lekker gezonde maaltijd.

Bamse slaapt na het maken van een lange wandeling in Enschede

Woensdag: Ik voel me vandaag alweer een stuk beter en nadat ik ‘s ochtends een beetje de rotzooi van de afgelopen dagen heb opgeruimd, fiets ik naar school voor een tutor meeting. Daarna fiets ik snel weer naar huis, want ik heb vandaag een oppaskindje. Mijn lieve hondje Bamse blijft vandaag een dagje bij mij. Wanneer blijkt dat ik ‘s middags niet meer naar school hoef, had ik evengoed met mijn ouders mee kunnen gaan naar Ochtrup, maar zo’n vrije middag is ook wel erg fijn om weer eens wat zinnen te schrijven voor mijn blog. Ik heb de afgelopen tijd maar weinig blogposts kunnen schrijven, zeker nu ik naast mijn laatste maanden bachelor ook nog eens een hele leuke en leerzame nieuwe baan heb als Online Marketeer. Ik schrijf dus deze weekly diary en maak daarna een fijne wandeling met Bamse. Het is immers heerlijk weer. Tijdens het wandelen komen we drie kinderen tegen die helemaal in paniek raken omdat hun bal de straat op rolt. Ik schop hem naar ze terug. Weer iemand blij gemaakt.  Thuis schrijf ik een uitgebeid artikel voor op de blog van mijn nieuwe werkgever. Ondertussen kan ik lekker naar buiten kijken en zie ik dat een mevrouw de mevrouw die altijd de daklozenkrant staat te verkopen wat te eten toeschuift. Ik vind dat nog steeds bijzonder om te zien, ookal gebeurt dat best vaak. Daarna komen mijn ouders terug uit Duitsland en bestellen we Surinaams. Wat een gezellige avond.

sneeuw in februari?

Donderdag: Goedemorgen! Vanmorgen heb ik een discussie over een case die ik eerder deze week heb voorbereid. Best een interessante ochtend. Daarna ga ik naar huis en maak ik een lekkere lunch van restjes rijst, avocado, hummus, linzen en precies goed gekookte eitjes. Als ik naar buiten kijk, sneeuwt het opeens! Wat een vreemd weer is het toch en het is nog niet eens maart. Daarna zet ik mijn eerste blogpost voor mijn nieuwe werk online. Als je het leuk vind, kun je hem hier lezen. Verder kijk ik veel teveel afleveringen Jessie op Netflix en update ik deze blogpost. ‘s avonds eten Melvin en ik de restjes van gisteravond. Jummie, ik zou iedere dag wel Surinaams kunnen eten (oké, dat is misschien wel een beetje veel van het goede). Om de dag af te sluiten, gaan we nog naar een event over Google Adwords. We moeten onze laptops meenemen, dus dat beloofd veel goeds ;)

P.S Ik probeerde deze week vierkante foto’s, maar ik vind ze zelf wel heel erg groot zo. Wat denken jullie?

x-Céline
  • Wat heb je een leuke planner, en dat eten ziet er heerlijk uit. Leuke foto’s! :)

    Reageer
    • Dankjewel! Ik ben ook erg blij met mijn planner en het eten was heerlijk :)

      Reageer

Laat een reactie achter