Wat ik doe op een Lazy Sunday

Geplaatst op

lazy sunday plog, photo diary

Zondag, je bent net verhuisd naar een andere stad, een ander land. Het is zondag en eigenlijk alles is gesloten. Hoe ik dan mijn dag doorbreng?

Het is 7 uur als ik voor het eerst mijn ogen open. Hoe krijg ik het voor elkaar om toch steeds zo vroeg wakker te zijn? Omdat ik wel graag uitgerust aan het nieuwe schooljaar wil beginnen en omdat ik weet dat het vanavond laat gaat worden, draai ik me nog even om tot een uur of 9.

Het eerste wat ik dan doe, is mijn vader een berichtje sturen voor zijn verjaardag. Dit is volgens mij de eerste keer dat ik niet thuis ben met zijn verjaardag en dat voelt toch wel een beetje raar.

photodiary lazy sunday, lazy sunday, finland, tired

Om een uur of 11 voel ik me ongeveer zo…

pretty little liars, last episode, season six, reaction

Eindelijk de laatste paar afleveringen van Pretty Little Liars kijken. Door de vakantie had ik de laatste 5 afleveringen nog niet gezien en het kostte me heel veel moeite om niet ergens al te lezen wie A bleek te zijn in de laatste aflevering. Het eerste wat ik dacht toen ik er wel achter kwam? “I knew it!” Serieus, dit was mijn verdachte nummer 1 al sinds een heel aantal seizoenen. Pas later kwamen de vragen. Wie heeft dan Mrs. Di Laurentis vermoord? en waarom? en hoe zat het ook alweer met Mona die van bad girl opeens weer good werd?

home made microwave hamburger, mozarella, tomato, finland, sweden, vegetarian, vegetarisch

Om half drie begon ik zo’n hoofdpijn in bed te krijgen dat ik besloot dat het tijd was om me eens uit de slaapkamer te verplaatsen. Een paar flinke plenzen water in je gezicht doet wonderen en nadat ik me had aangekleed, maakte ik mijn beroemde vega hamburger met mozzarella en tomaat (gisteravond maakte ik ze voor het eerst, zo beroemd zijn ze). Hoewel ik eigenlijk weinig zin had om weer naar een beeldscherm te staren, moet er ook nog even gewerkt worden. Bovendien is er ook gewoon helemaal niets te doen hier in de buurt en ik zat er niet op te wachten om weer helemaal naar het centrum te lopen. Mijn benen doen nog pijn van al dat heen en weer gewandel van gisteren.

schommelen, buiten, zon, schaduw

16:00 en ik trek het niet meer om zo duf binnen te zitten de hele dag. Buiten staan er twee schommels en een zandbak, terwijl er volgens mij helemaal geen kinderen in dit appartementencomplex wonen. De perfecte plek om even lekker in het zonnetje te zitten en even niet naar een beeldscherm te staren.

Lang houd ik het niet vol om op de schommel te blijven zitten. Zitten is ook maar zo saai in je eentje en ik besluit toch nog maar een stukje te gaan lopen. Ofnouja, het is meer strompelen want mijn benen zijn het niet helemaal eens met deze keuze.

driemast turku, laatste houten driemast ter wereld, last wooden three mast in the world

Kijk, zo kom je nog eens leuke dingen tegen. De aller laatste driemast met houten masten ter WERELD! Ik ben er ondertussen wel achter dat Turku op zijn aller mooist is aan de rand van het water.

Als na een uurtje wandelen ook mijn knieën er geen zin meer in hebben, keer ik huiswaards om mijn blogposts af te maken. Eerst dit fotodagboek en daarna nog een paar posts en video’s. Daarna kruip ik lekker op de bank om verder te lezen in mijn boek. Hopelijk houd ik het hier genoeg uurtjes mee uit om te wachten tot vanavond, want dan komt…

 

x-Céline
 • Die vega hamburger ziet er echt lekker uit en zorgt er dus voor dat ik om 10.00 uur nu echt naar een hamburger verlang haha ;-) Wat een prachtige driemast trouwens en gaaf dat je die tegenkomt, toch echt mooi om te mogen aanschouwen. X

  Reageer
  • Haha, sorry! Kom maar hier, dan maak ik wel een hamburger voor je. ;)

   Reageer
 • Heerlijk zo’n lazy sunday en lekker uitslapen!

  Reageer
 • Ja lekker series kijken!

  Reageer
  • Heerlijk! Ik kijk ondertussen iedere dag een andere serie. Heb je nog aanraders?

   Reageer
 • Wat een heerlijke zondag!

  Reageer
 • Heerlijk, zo’n luie dag! Met pretty little liars kan ik me echt uren vermaken :)

  Reageer
  • Zo jammer dat we nu weer op een nieuw seizoen moeten wachten!

   Reageer
 • Lazy sundays.. lang geleden ;-)

  Reageer
  • Een lazy woensdag telt ook hoor. Of een lazy 14:15 ;)

   Reageer
 • Dina:

  Heerlijk hoor, zo’n luie zondag. En heerlijk trouwens, een verga burger met mozzarella en tomaat.. <3 De laatste aflevering van PLL vond ik stiekem een beetje tegenvallen.

  Reageer
  • Het was inderdaad niet zo heel spannend. Eigenlijk alleen maar ontknoping. Best los staand ook eigenlijk, hoewel ik dus wel geraden had wie A was.

   Reageer
 • wat herkenbaar,van dit artikle lezen kreeg ik echt dat ene luie zondag gevoel…

  Reageer

Laat een reactie achter