Lifestyle

Update: Hoe staat het ervoor op dit moment?

thesis schrijven, scriptie schrijven, ranonkel, mooi, bloemen, interieur, licht, wit

Lieve allemaal,

Het was jullie misschien al opgevallen dat er op dit moment twee tot drie blogposts per week online verschijnen in plaats van de gebruikelijke zes tot zeven posts. Natuurlijk ben ik jullie niet vergeten en met bloggen zal ik ook niet stoppen, maar ik wilde jullie wel even een update geven van waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben.

Bachelor thesis

Ten eerste zijn de laatste maanden van mijn bachelor aangebroken. Dat betekent dus dat ik aan de slag moet met mijn bachelor scriptie. Afgelopen weken had ik daarnaast ook nog mijn laatste schoolvak lopen, waardoor ik het even wat drukker had met school dan normaal gesproken.

Ondertussen heb ik dat vak afgerond en kan ik mij volledig gaan focussen op het schrijven van mijn scriptie. Of… misschien niet helemaal volledig, want sinds vier maanden werk ik ook een paar uur per week bij een online marketing bureau als (surprise, surprise) online marketeer. Ontzettend leuk om te doen, maar ook daar gaat iedere week weer een flinke hoeveelheid uren in zitten.

Hardlopen

Daarnaast train ik natuurlijk volop voor de halve marathon in Disneyland Parijs in September. Ik kijk er ontzettend naar uit en wil me zo goed mogelijk voorbereiden. Dit laatste wisten jullie natuurlijk allemaal al, omdat ik jullie regelmatig op de hoogte houdt van mijn voorbereidingen voor mijn eerste halve marathon.

Ja en dan heb ik natuurlijk nog mijn blog, mijn grote liefde, naast al deze leuke, leerzame en belangrijke taken. Op dit moment staat mijn blog even op de laatste plek qua prioriteit in dit lijstje van taken. Ik laat jullie natuurlijk niet zonder blogposts zitten, maar helaas wel met wat minder blogposts dan jullie van mij gewend zijn. Wel ben ik de laatste tijd veel actief op instagram.

Gelukkig weten jullie allemaal hoe snel de tijd kan vliegen en voor we het weten zitten we alweer in de zomervakantie. Ik ga proberen een hoop leuke blogposts voor jullie te schrijven in de zomer, om zo deze rustpauze weer helemaal goed te maken.

1 gedachte over “Update: Hoe staat het ervoor op dit moment?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *