Thoughts lately #5: Nieuwe website en koude rillingen

Geplaatst op

thoughts lately, favorieten, oktober, essie recessionista, herfst nagellak, #girlboss, boek, bloemen, mooie bos, rozen, clipper thee, clipper blackcurrant, acai, flying tiger huisje, yankee candle blueberry, xenos, beton huisje, lichte fotos, design

Ik heb de afgelopen weken zoveel gedaan, dat ik al eigenlijk niet meer weet wat ik allemaal uitgespookt heb. Ik heb hard aan mijn blog gewerkt, voor het eerst dit jaar weer eens mijn verwarming aangezet en mijn huis voorzien van flink wat nieuwe accessoires.


Loving

De prachtige bos bloemen die ik kreeg van een PR bureau. Ik vind de kleur, sfeer en samenstelling zo ontzettend mooi. Ze hebben meteen een heel mooi plekje gekregen bij mij in huis.

Reading

Ik heb net het boek #Girlboss van Sophia Amoruso uitgelezen. Wat een heerlijk inspirerend boek is dat zeg! Ik had hem in twee dagen van kaft tot kaft gelezen en was meteen zelf helemaal work-a-holic. Het boek is heel fris en veelal in spreektaal geschreven, wat maakt dat je het boek zo wegleest. Ergens in het eerste hoofdstuk besloot ik dat ik Sophia waarschijnlijk niet echt zou mogen in real life, maar dat heeft echt niets veranderd aan hoe fijn ik dit boek vond. Een hele dosis Girlpower!

Drinking

Clipper Blackcurrant & Açaï thee. Alleen voor de verpakking zou je hem al willen hebben. Ik zat te bibberen van de kou toen ik deze thee voor het eerst dronk en was meteen helemaal verliefd. Echt thee kan je het niet meer noemen. Het is meer een warme fruit/kruidendrank. Lekker is het in ieder geval wel. Zeker als je het koud hebt en weer lekker warm wil worden.

Doing

Mezelf een schop onder m’n kont geven. Ik kan echt genieten van lange ochtenden in bed met mijn laptop en ik kan echt genieten van hele dagen lang alleen maar research doen en nieuwe informatie vinden op internet, maar in beide gevallen krijg je niet heel veel gedaan. Daarom is het nu tijd om wèl even wat te gaan doen en alle inspiratie van de afgelopen weken om te zetten in iets productiefs.

Verder ben ik bezig om samen met mijn vriend de nieuwe Without Elephants op te zetten. Het gaat een hele grote verandering worden, dus ik vind het echt heel erg spannend. Hopelijk is de site snel af en kan ik alles aan jullie laten zien. Als jullie nog ideeën hebben of als jullie mij willen vertellen wat Without Elephants voor jullie betekend (of waar je aan denkt bij…) dan zou dat heel erg helpen en ben ik jullie heel erg dankbaar.

Watching

Ik heb afgelopen weken bijna twee seizoenen New Girl gekeken en ik ben ook begonnen aan de serie LillyHammer. Die laatste serie is alleen te bekijken op Netflix en gaat over een Amerikaanse maffioso die met een nieuwe identiteit naar een klein plaatsje in Noorwegen verhuisd. Het is niet echt een hele spannende serie en het verhaal is een beetje sloom, maar het beweegt wel. Verder vind ik de serie vooral erg leuk omdat ik een heleboel van de Scandinavische cultuur herken (Zoals de angst voor vreemden…) en het contrast met de Amerikaanse Maffia cultuur is gewoon erg grappig.

Thinking

Dat de naam van deze post eigenlijk niet helemaal de lading dekt. Wat zou passender zijn? Iets als Happy list óóóf the best of my week óóóf… nog iets anders? Ik heb echt geen flauw idee. Wat past er bij een persoonlijke, overkoepelende favorietenpost als deze?

Liking

Dat ik mijn nagels eindelijk weer eens een keertje gelakt heb. De laatste keer dat ik ze lakte was volgens mij ergens in de zomervakantie. Nagels zien er zoveel mooier en verzorgder uit als ze gelakt zijn. Bovendien kunnen we, nu het weer herfst is, weer mooie donkerrode en dieppaarse kleuren op onze nagels. Chique op een Vampy manier. I love it!

Wanting

Eettafel, Eettafel, Eetafel

Enjoying

Alle nieuwe dingen die er iedere dag op mijn pad komen. Ik kijk mijn ogen uit en probeer zoveel mogelijk mee te kunnen nemen van ieder moment.


Wat heeft jou de afgelopen weken bezig gehouden?

x-Céline
 • Die Clipper thee klinkt zo lekker!

  Reageer
  • Als je hem een keer wil proberen, ik heb hem uiteindelijk bij de Tuinen gevonden. Op heel veel plekken hebben ze deze smaak namelijk niet.

   Reageer
 • Leuk om te lezen!

  Reageer
 • Leuk om te lezen!!

  Reageer
 • DQ:

  Ik vond #Girlboss ook een heel inspirerend boek! X

  Reageer

Laat een reactie achter