Lifestyle

Thoughts Lately #13: Vakantie, sushi en Koffie

sushi, ni hao zuidlaren, weekend groningen, onbeperkt sushi

Hebben jullie gemerkt dat ik weer een weekje heb overgeslagen met de thoughts lately? Soms komt het gewoon even beter uit als ik een klein beetje schuif met de vaste rubrieken op Without Elephants. Dat betekend wel dat ik al meer dan een half jaar lang om de week mijn thoughts en favorieten met jullie deel. Ik ben wel heel benieuwd wie van jullie al vanaf de eerste thoughts lately meelezen?

Loving

Mijn weekje Groningen waar ik vorige week al over schreef. Hoewel ik bijna de hele tijd niet helemaal lekker ben geweest, vond ik het toch echt heel gezellig.

Reading

Ik had nog twee tijdschriftenbonnen van afgelopen verjaardagen liggen en heb een mini abonnement op de VT-wonen en de Glamour afgesloten. De eerste VT heb ik al binnen gehad en helemaal verslonden. Wat een boel leuke inspiratie stond er in het maart nummer!

Watching

Ik heb de afgelopen weken bijna twee seizoenen van How I Met Your Mother gekeken. Ik ben ergens halverwege de seizoenen begonnen en ben nu aan het begin van het laatste seizoen. Eigenlijk wil ik niet verder kijken, want straks ben ik door mijn afleveringen heen.

Eating

Omdat het twee weken terug vakantie was, heb ik zoveel lekker gegeten de afgelopen tijd. Als ik dan echt moest kiezen ga ik toch voor… Sushi! Want eigenlijk is er gewoon niets beters dan sushi.l'occitane parfum, cerise parfum, lente parfum, kersenbloesem

Drinking

Koffie! Ik weet niet wat er met mijn thee cravings gebeurd is, maar ik ben opeens helemaal into de koffie. Ik vind het echt heerlijk om ’s ochtends vroeg een kopje te drinken en op hele speciale drukke dagen drink is soms aan het eind van de middag nog een extra kopje. Jummie!

Doing

Veel teveel items bestellen voor in huis. Maar dan is mijn huisje straks wel weer een beetje verder af. Dat mag ook wel een keer na ruim een jaar.

Liking

Mijn nieuwe lente parfum van L’occitane. Het is gewoon alsof ik de geurnoten zelf heb samengesteld, zo typisch Céline is deze geur. Heerlijk. Als jullie willen, dan maak ik een uitgebreid artikel over deze geur. Laat het dan even weten in de comments!

Listening

Naar de fluitende vogels als ik wakker word in het weekend. Dat is het teken dat het voorjaar er echt weer aankomt.

Wanting

Mag er alsjeblieft zo’n lieve kleine puppy door mijn huis stuiteren? Hoewel ik het heerlijk vind ik mijn eigen huis, mis ik mijn hondje altijd wel. Afgelopen week logeerde hij een paar daagjes bij mij en dat was eigenlijk wel heel gezellig. Maar een puppy vergt veel tijd en is niet heel makkelijk als je op reis gaat. Verder zit ik volgend jaar een half jaar in het buitenland en waar moet die pup dan heen?

Enjoying

Mooie plaatjes pinnen op pinterest. Als ik pinterest open, dan is er zo alweer een uur voorbij. Er is ook zoveel moois te zien.

Hebben jullie ook Pinterest? en welke serie kijken jij nu?

4 thoughts on “Thoughts Lately #13: Vakantie, sushi en Koffie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *