Lifestyle

Thoughts lately #1

favorieten augustus, thoughts lately, the bodyshop, perzik, laduree, macarons

Favorieten posts. Ik vind het altijd één van de leukste posts om te lezen. Zelf schrijf ik ze maar zelden, niet omdat ik het niet leuk vind maar ik heb iedere maand niet genoeg nieuwe favoriete beauty producten om een hele post mee te vullen. Vaak vul ik mijn favorieten dan op met wat extra favoriete ingrediënten, gebeurtenissen, kleding of andere dingen die juist die maand favoriet waren. Toch was ik nooit echt tevreden over de posts. Ze kwamen gewoon niet helemaal tot hun recht. Totdat ik de Thoughts Lately posts van Anne las. Een favorietenpost in precies het juiste format. Alle favorieten kan je er in kwijt en je kan er zo creatief mee zijn als je zelf wil.

Loving
Mijn nieuwe mokken! Ik kocht ze op vakantie en ze zijn gewoon zo perfect <3 Ze drinken fijn en ze passen echt perfect bij mijn interieur. Hier ga ik komende winter nog een heleboel plezier van hebben.

Reading

Het boek: “Everything I know about marketing I learned from Google.” Ik ben de laatste tijd helemaal fan van marketing. Ik lees alles wat los en vast zit en kan niet wachten tot de colleges marketing in de eerste module van komend schooljaar. Het is gewoon allemaal zo interessant en niet alleen voor mijn studie, maar ook voor mijn blog.

Doing
Na twee maanden heerlijk uitrusten in the middle of nowhere is het nu tijd voor de eerste weken van mijn nieuwe schooljaar. Weer stukken tekst lezen, samenwerken met mijn projectgroep en bloggen natuurlijk.

Eating
Macarons van Ladurée. Nu heb ik ook de “real deal geproeft” en ja, handgemaakt is toch wel echt het aller lekkerst. Mijn favoriete smaken zijn pistache en mint, maar met welke andere smaak dan ook maak je me ook erg blij. Hoewel het winkeltje erg klein is (Ik bezocht het filiaal in Stockholm) vond ik de sfeer echt heel erg leuk.

Drinking
Op de warme zonnige dagen dronk ik veel koud water met schijfjes citroen en dille. Het koude water is zo lekker verfrissend en door de citroen en dille heb je toch nog wat extra smaak. Bovendien reinigt de citroen je lichaam en zorgt de dille voor hormonale balans. Lekker en gezond, dat is mijn favoriete combinatie.

Thinking
Aan alles wat ik voor mijn blog zou willen doen om het verder te ontwikkelen. Het liefst schrijf ik alles tweetalig over, pas ik iedere marketing truc toe waarover ik gelezen heb, schrijf ik twee posts per dag en ga zo maar door. Jammer alleen dat het allemaal zo ontzettend veel tijd kost.

Liking
Toen ik weer voor het eerst na de zomer tussen mijn satijnen lakens dook, voelde ik weer hoeveel zachter dat eigenlijk is dan katoenen lakens. Hmmm, ik kan niet stoppen met mijn lakens te knuffelen.

Smiling
De droge tafelgesprekken in de vakantie zijn altijd het lachen waard. Nu ik op mezelf woon, is het extra fijn om een hele vakantie lang gezellig met zijn allen aan tafel te eten en samen te lachen.

Wanting
Dat de Lidl bij mij in de buurt open gaat. Dat scheelt weer wat tijd met boodschappen doen. Nu moet ik altijd nog naar een winkelcentrum verderop om mijn basis boodschappen te doen, dus ik kan niet wachten tot de nieuwe Lidl opengaat. Nu nog de markt naar dichterbij verplaatsen en een action in de buurt en dan ben ik helemaal blij.

Annoying
Mensen die je vertellen dat je dingen MOET doen. Terwijl je probeert te ontspannen op vakantie en je datgene op vrijwillige basis doet voor je plezier. Regelen is één, maar je inleven in een ander is ook belangrijk. Verder werkt zeggen dat ik iets MOET bij mij nogal averechts.

Wishing
Werkelijk alles perzik was een grote hit bij mij de afgelopen tijd. Perzik douchegel, perzik parfum, perzik blush, perzik nagellak. Ik ben de hele zomer echt een wandelende perzik geweest.

Enjoying
Fietsen, het is geen hoogzomer meer, maar het is nog heerlijk weer en nog lang niet koud. Als ik ’s middags op mijn fietsje in het zonnetje naar huis rijdt, kan ik daar echt van genieten.

 Wat vinden jullie er van om mijn favorieten in de vorm van zo’n lijstje te lezen? 

6 gedachten over “Thoughts lately #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *