Photo Diary: The Passion & PMS

Geplaatst op

The Passion Enschede, The passion 2015, passion 2015, passion enschede, photo diary,

Afgelopen weken zaten vol met activiteiten. Van The Passion tot aan dagenlang in de bibliotheek zitten. Kijken jullie mee naar de momenten die ik op foto heb vastgelegd?

body in business, skills workshop, photo diary, hakken primark

Ik begon de week met mijn tweede en daarmee ook laatste les “Body in business”. Deze keer niet een klaslokaal vol met yogamatjes, maar een les “lopend vergaderen”. Wat was ik blij dat ik die ochtend spontaan had bedacht om hakken aan te trekken! Toen ik aan het eind van de dag thuis kwam, was ik dan ook erg blij toen ik ze weer uit kon doen.

lila nagellak HEMA, HEMA nagellak, pastel nagels
In het weekend besloot ik om mijn nagels eindelijk weer een keer te lakken. Dit is een Lila lakje van HEMA. Meestal vind ik de nagellak van de HEMA niet zo geweldig, maar ik vind de fijne roze shimmer in deze bijna grijze nagellak wel erg speciaal.

fruitsalde, jumbo, aardbei, mango

Ik had zoveel zin in fruitsalade met mango, dat ik ‘s avonds nog even langs de Jumbo fietste of drie bakjes te halen. Hmmm, zo super lekker!

look of the day, oranje lippen, inglot cosmetics, inglot makeup, photo diary

Ik weet niet meer precies op welke dag ik deze blije foto maakte, maar dat ik daarna de hele dag in de bibliotheek heb doorgebracht om te werken aan onze eindverslagen voor de Google Marketing challenge weet ik nog wel. De afgelopen weken speelde ik weer wat vaker met makeup. Hier had ik mijn oranje Inglot lipstick op. Ik verbaas me echt over de houdbaarheid van die lipsticks, aangezien ze best romig aanbrengen, maar wel bijna de hele dag op mijn lippen overleven.

The passion, Enschede, The Passion Enschede

Na een paar dagen met flinke storm, was het op donderdag opeens ontzettend mooi weer. Gelukkig maar, want zo konden we ‘s avonds naar The Passion, die dit jaar in Enschede was.

mojito, coctail, extrablatt, enschede

Na afloop bleven mijn vriend en ik nog even gezellig in de stad hangen en dronk ik mijn eerste cocktails ever. (alcoholvrij niet meegeteld)

cocktail extrablatt, enschede

Bij ronde twee kreeg ik er een lichtgevend armbandje bij. Yaaaaay! Je snapt natuurlijk wel dat ik hier ontzettend blij mee was.

haar gestijld, verjaardag nichtje

Op zondag vierde mijn nichtje haar verjaardag. Omdat ze moest werken, zouden we met de hele familie gaan (paas)brunchen bij haar op het werk.paasbrunch van der valk, paasbrunch, fruitsalade, brunch van der valk

Jummie, lekker brunchen!

steigerhouten tafel, Taco mundo, taco salade, enchiladas, burrito, quesidilla

Maandag brachten we mijn nieuwe eettafel naar Enschede en testten we hem meteen maar goed uit. Ik geloof dat ik de afgelopen drie weken, iedere weekend wel de vegetarische taco salade van Taco Mundo heb besteld. Hij is gewoon ook echt super lekker! Komende donderdag komt er nog een artikel online met wat foto’s van mijn tafel.

road trip portugal plannen

Nu heb ik meteen ook lekker veel ruimte om onze Road trip door Portugal te plannen voor komende zomer. Ondertussen hebben we de route al uitgestippeld, nu alleen nog uitzoeken waar we kunnen overnachten en wat we overal willen gaan zien.

pms, wat te doen bij, chocoladekoekjes, glamour, appel

Dinsdag en Woensdag was ik echt even helemaal op. Ik word altijd heel duf van PMS en dan zat ik ook nog dagelijks van 10 tot 18 op school, schreef ik drie blogposts per dag, ging ik iedere dag naar de sportschool en probeerde ik zoveel mogelijk dingen voor Finland en de zomervakantie geregeld te krijgen. Dat was een beetje teveel van het goede. Ik nam een dag vrij van al mijn verplichtingen, maakte een pak chocolade koekjes open en bracht de rest van de dag lekker op de bank door met mijn Roller Coaster tycoon app en de nieuwste Glamour.

kayla itsines workouts, sportschool, fitforfree

Ondertussen stond ik nog wel gewoon iedere dag in de Sportschool. Tijdens de paasdagen heb ik niet zoveel gedaan aan de BBG, maar ondertussen loop ik alweer helemaal op schema. Als ik zo klaar ben met het typen van dit artikel, ga ik doe LISS workout van donderdag week 3 doen.

Vandaag was het prachtig weer en heb ik lekker met mijn moeder op een terrasje gezeten en van de zon genoten.

Hebben jullie ook zo genoten van de zon? en wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?

x-Céline
 • leuke foto’s, ik vind het echt goed van mensen hoe zij die workouts enz doen, wauw!

  Reageer
  • Na 21 dagen is het een gewoonte geworden, dus je hoeft maar drie weken door te zetten en dan gaat de rest vanzelf :P haha.

   Reageer
 • Wat een leuke foto’s! De blauwen hakken zijn erg mooi. Ik heb erg veel aan je artikelen over Google Analytics en WordPress Plugin gehad, dankjewel!
  Liefs, Iris

  Reageer
  • Dankjewel en wat fijn dat je zoveel aan mijn artikelen hebt gehad. Mocht er nog een keer een onderwerp zijn waar je meer over wil weten, dan laat je het maar horen. Dan plan ik daar ook een artikel over in ;)

   Reageer
 • Wat leuk en wat een mooie foto’s! Ik heb zelf nooit last van PMS of ook maar pijn best fijn eigenlijk. :)

  Reageer
  • Wat een geluk heb je dan! Ik had vroeger ook nooit ergens last van, de laatste jaren dus wat vaker. Als ik regelmatig sport en blijf sporten heb ik verder geen pijn, dus dat ik wel een goede motivatie om in beweging te blijven :P

   Reageer
 • Dina:

  Leuke foto’s! De kleur van het nagellakje van Hema ziet er echt super uit!

  Reageer
  • Ik vond het ook wel een bijzonder kleurtje. Net niet grijs, maar wel bijna.

   Reageer
 • Fijne week heb je achter de rug! Die lipstick van Inglot staat je goed :)

  Reageer

Laat een reactie achter