Beauty

The bodyshop sale shoplog: Januari 2014

IMG_4161

Hoewel ik echt gek ben op alle spulletjes van The Body Shop, koop ik er eigenlijk maar twee keer per jaar. Want twee keer per jaar is het uitverkoop. De uitverkoop bij The Body Shop is altijd een goed moment om je spulletjes in te slaan, want afprijzen kunnen ze er heel goed! Van de zomer vulde ik mijn stash alweer flink aan, zoals jullie hier konden lezen en ook nu in de winter heb ik hele mooie spulletjes weten te bemachtigen. Deze keer was het zelfs nog leuker winkelen want ik had een cadeaubon van kerst/mijn verjaardag vorig jaar, had mijn eerste knipje op mijn spaarkaart verdiend en ik mocht wat uitzoeken voor mijn verjaardag deze maand!

verjaardag, setje, The Body Shop, aardbei, strawberry, sale, uitverkoop, shoplog, haul, gekocht, 2014, winter, 2013, januari

Dit setje zocht ik uit als verjaardags cadeautje. Het bevat een kleine Strawberry douchgel, een kleine Strawberry scrub, een mini Strawberry bodybutter en een rode badpuff.

Misschien wel de lekkerste geur van The Body Shop vind ik Strawberry en daar is mijn vriend het roerend mee eens ;) Ik had al een kleine en een XXL verpakking van de douchegel, maar ik wilde ook graag de andere producten van deze lijn testen. Zo’n leuk setje is dan natuurlijk ideaal.

blik, The bodyshop, ginger sparkle, gift set, gember, koekemannetje, leuk ,cadeautje, sale, uitverkoop, winter, 2013, 2014, januarithe bodyshop, sale, uitverkoop, winter, 2013, 2014, januari, haul, shoplog, gember, koekemannetje, blik, lekker, leuk, cute

Kijk dan hoe cute! <3

Een superleuk blik vol met ginger sparkle producten. Ik ben er helemaal blij mee. Hoewel ik het eerst een lekker kruidige wintergeur vond, ruik ik er, sinds iemand dit zei op internet, nu ook heel erg colasnoepjes in. Jammie!

handzeep, cranberry joy, ginger sparkle, the bodyshop, winter, sale, uitverkoop, 2013, 2014, januari

Handzeep voor in de badkamer en keuken

the bodyshop, dreams unlimited, bodybutter, bodylotion,sale, uitverkoop, winter, 2013, 2014, januari, haul, shoplog

Een van de weinig musk geuren die ik lekker vind. Hij doet me denken aan rustige vakanties en luxe hotels. Jammer genoeg gaat hij uit het assortiment :(

XXL, the bodyshop, mango, boddybutter, sale, uitverkoop, winter, 2013, 2014, januari, haul, shoplog, favoriet, droge huid

XXL Mango bodybutter <3

Als laatste het product waar ik misschien wel het meest blij mee ben. Deze enorme pot mango bodybutter. Hij ruikt héérlijk, smeert fijn en… de rest vertel ik in een uitgebreide review binnenkort.

Hebben jullie nog wat gekocht bij de SALE van The BodyShop?

5 gedachten over “The bodyshop sale shoplog: Januari 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *