Blogging & Career

Spam time!

Iedere dag lees ik een heleboel leuke blogs via mijn bloglovin lijst. Toch vind ik het nog steeds geweldig om leuke, nieuwe blogs te leren kennen. Het leukst zijn natuurlijk de (favoriete) blogs van mijn eigen lezeressen. Dus doe wat je anders nooit mag doen en laat een berichtje achter met je eigen blog of andere blogs die je mij kunt aanraden.

Happy Spamming!

11 gedachten over “Spam time!”

  1. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa, 24 jaar en blog over beauty, lifestyle en fashion. Momenteel loopt er een winactie waarbij je € 25 shoptegoed bij Beauty-Licious kunt winnen. Kom dus zeker een kijkje nemen! Liefs X

  2. Mijn favoriete blogs zijn fashionenvious.blogspot.com , Mariana’s blog dat voornamelijk over Fashion gaat en in het engels blogged ( zelf is ze portugees ) en Isabelle van viewsofnow.com , is een australisch meisje met een kledingstijl die je niet overal ziet, maar toch erg leuk is! En zelf (demivandeliefvoort.blogspot.nl) blog ik ook voornamelijk over fashion maar ook lifestyle/personal/beauty related things :) x

  3. Wat lief dat we even mogen spammen! Bedankt :)

    Ik ben echt al ja-ren filmfreak en mensen kwamen altijd al naar me toe voor filmtips. Toen een vriendin ooit tegen me zei “he, waarom begin je niet gewoon een film blog?”, ben ik na 2 jaar twijfelen er toch eindelijk een begonnen! Ik post voornamelijk film reviews, maar ook reviews van series, games en boeken komen voorbij. Aangezien ik nog niet zo lang bezig ben, heb ik nog veel te leren over html etc., dus de blog ziet er nog een beetje saai uit, maar daar word aan gewerkt! Ik zou zeggen: neem een kijkje en laat weten wat je vindt. Feedback is zeer welkom :)

    http://www.littlecinephile.blogspot.nl

  4. Hi! Op bywen.wordpress.com deel ik dagelijks mijn gedachtekronkels over hoe het is om als jonge ondernemer voor jezelf te beginnen. Ik gun jullie een kijkje in mijn persoonlijke leven door mijn bezigheden te delen. Zo schrijf ik onder andere over: lekker eten, sport en gezondheid, slimme DIY-projecten en reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *