Blogging & Career

Spam je blog

spam je blog december 2014, spam je blog winter 2014, spam je blog winter, spam je blog december, spam je blog, macarons

Het is vakantie, dus als ik ’s ochtends geen afspraken heb, besteed ik mijn tijd erg graag aan het ontdekken van nieuwe blogs. De blogs van mijn lezeressen ontdekken is dan natuurlijk het allerleukst. Vandaar dat ik het weer eens tijd vond voor een spam je blog artikel. Stiekem had ik ook even geen inspiratie meer voor een blogpost vandaag, maar dat laten we even buiten wegen.

Heb je dus zelf een blog, of ken je een hele leuke blog die ik echt eens zou moeten lezen? Laat hem dan achter in de comments. Vandaag mag het.

27 gedachten over “Spam je blog”

 1. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-D

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)

 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog withlovefroms.weebly.com gaat over alles wat mij gelukkig maakt.
  Dit gaat van fashion en beauty tot reizen en heerlijke recepten die ik uitprobeer!
  Laatst ben ik een weekentje weggeweest, waarover nu een plog te vinden is op mijn blog!
  Het zou leuk zijn als je eens komt kijken,
  with love,
  from s

 3. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen.Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 4. Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 5. Altijd leuk als je dit mag doen he!! Ik heb er ook al fijne blogs door ontdekt bij anderen!

  Ik ben Isabelle en blog sinds kort op lifestyleisabelle.wordpress.com.
  Ik blog daar 4x per week over lifestyle maar ook over beauty en fashion!
  Ik schrijf echt vanuit mezelf omdat ik mijn blog ook echt persoonlijk en eerlijk wil hebben!

  Het zou fijn zijn als je een kijkje kwam nemen!
  Groetjes en alvast een fijn eindejaar!

 6. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 7. Wat leuk dat we mogen spammen, ik doe even mee! Mijn blog gaat vooral over verzorgingsproducten en make-up maar voor de nodige afwisseling steek ik er af en toe een DIY, persoonlijk artikel,… bij! Ik zou het heel erg fijn vinden mocht je eens een kijkje komen nemen op: veelien.wordpress.com
  Liefs, Evelien

 8. leuk dat we ff mogen spammen :D

  Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 4 jaar in oktober 2014! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

 9. Hoi! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.nl over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Ik dans veel, ik doe ook mee aan wedstrijden, ik heb in een rockbandje gezongen en ik acteer weleens. Ik ben heel creatief en ik heb mijn eigen stijl. Ik heb zo ook mijn eigen beautytips. Ik plaats verder nog veel reviews en shoplogs, omdat ik nou eenmaal een shopaholic ben. Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *