Dank u Sinterklaasje!

Geplaatst op

sinterklaas cadeautjes, flow mindfulness boek, mindfulness special, scheurkalender 2015, canon 50 mm lens, hema cadeaukaart, gekregen voor sinterklaas, sinterklaascadeautjes

Volgens mij ben ik het afgelopen jaar ontzettend lief geweest. Als ik zo naar mijn Sinterklaas cadeautjes kijk, dan denk ik dat in ieder geval wel. Wat ben ik weer verwend door de goedheiligman! Kijken jullie mee naar alle mooie cadeautjes die er dit jaar allemaal voor mij in de zak zaten?

Flow Mindfulness special

Flow heeft altijd hele mooie specials en tijdschriften en ook deze versie is daar geen uitzondering op. Ik vind het altijd heel fijn dat je oude nummers en specials van flow nog op hun website kunt nabestellen als ze al niet meer in de winkel liggen. Zo kan je ze fijn vragen voor Sinterklaas, kerst of je verjaardag.

Theedoek met hertengewei

Toen Sinterklaas een paar weken terug op een Scandinavische markt was, nam hij deze mooie theedoek voor mij mee. Handgemaakt en afkomstig uit Finland. Ik vind hem prachtig en de hertengeweien zijn helemaal mijn ding.

Fit& Gezond scheurkalender 2015

Deze scheurkalender krijgt een mooi plaatsje in mijn keuken. Hij staat helemaal vol met inspirerende quotes, fijne stretch oefeningen en meer inspiratie. Het lijkt mij heel leuk om iedere dag in 2015 iets nieuws voorgeschoteld te krijgen. Wie weet wat voor fijne inspiratie ik er uit ga halen?

 

sinterklaas cadeautjes, gekregen van sinterklaas, scandinavische theedoek, scandinavische stijl, theedoek met gewei, linnen theedoek, canon 50 mm lens, bloggerlens, hema cadeaukaart.

Hema Cadeaubon

Klein maar fijn, zoals ze wel eens zeggen. Dat is in dit geval zeker waar. Jullie weten hoe dol ik ben op HEMA, dus deze bon gaat vast heel goed besteed worden.

Canon 50 mm lens

Deze schoonheid stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. De 50 mm lens wordt ook wel de bloggerlens genoemd. Niet gek dus, dat ik deze als blogger heel erg graag wilde hebben. Wat een geweldige verassing toen Sinterklaas deze lens voor mij bij zich had! Ik ben er echt heel erg blij mee en ga er de komende dagen lekker mee spelen.

Wat hebben jullie gekregen van Sinterklaas?

x-Céline
 • Waaauw, wat een gaaf cadeau is die lens. Ik hoop dat je er veel plezier mee hebt! <3

  Reageer
 • Wat een leuke dingetjes! Gaaf ook, die lens. Wat voor een camera heb je?
  Dat theedoek is trouwens ook wel onwijs subtiel en zo mooi

  Reageer
  • Ik heb een Canon eos 1100D, het “instap” modelletje dus.

   Reageer
 • Wat een leuke dingen heb je gekregen, vooral de 50mm lens! Heel veel plezier daarmee.

  Reageer
 • Idd verwend door de Sint! :)

  Reageer
 • Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Sinterklaas is bij ons niet geweest. Ik moet nog even wachten op de kerstman ;)

  Reageer
 • Je hebt leuke dingen gehad!!!

  Reageer
 • Wat een leuke, mooie dingen heb je gehad! Wat tof dat je die lens hebt gehad <3

  Reageer

Laat een reactie achter