Beauty

Sensationail escape to the tropics: zomer 2016 +Win!

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie

Yes please, een ontsnapping naar de tropen zou erg fijn zijn. Toen ik de nieuwe zomerkleuren voor 2016 van Sensationail voor het eerst zag, kreeg ik spontaan zin in zomer, stand, zwierige jurkjes, cocktails en een heleboel zon. Helaas laat de zon deze zomer nog niet veel van zich zien en zal ik het dit jaar moeten doen met deze zes ontzettend leuke zomerse nagellakjes. Stiekem vind ik dat eigenlijk helemaal niet zo’n probleem, want ze zijn wel heel erg leuk.

Escape to the tropics

De Sensationail zomercollectie 2016 heet Escape to the tropics. Een hele toepasselijke naam, want met kleuren van sappig fruit en felgekleurde tropische vogels, passen de zes nieuwe LE nagellakjes perfect in dit thema.

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie, luscious lemon

Lucious Lemon is een creamy, felgele kleur en is ook de kleur die ik in deze blogpost op mijn nagels draag. Na twee laagjes dekt hij nog net niet helemaal goed. Een derde laagje zou de kleur net wat dekkender maken. Toch krijg ik spontaan zin om mijn bikini aan te trekken nu ik mijn nagels in dit kleurtje heb gelakt.

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie, kiwi squeeze

Kiwi Squeeze is een zachte appelgroene kleur. Ik heb nog maar weinig high end nagellak merken gezien met een kleurtje als Kiwi Squeeze in hun assortiment. Ook deze kleur heeft ongeveer drie laagjes nodig om mooi te dekken.Wel is de kleur dan echt heel uniek. Bovendien zou hij perfect staan bij je badpak of bikini met palmblad print.

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie, orange fizz

Orange Fizz is een creamy bijna perzik kleurig lakje. Dit soort kleurtjes draag ik eigenlijk altijd in de zomer. Ze staan perfect bij een wat zongebruinder tintje, maar wanneer je (net als ik) eigenlijk de hele zomer lekker wit blijft is het ook een ontzettend leuke kleur. Met een kleur als Orange Fizz, sla je de plank zeker niet mis.

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie, island hopper

Island Hopper wordt omschreven als het blauw van de zee. Voor mij is dit een typisch gevalletje appelblauwzeegroen.

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie, hibis-kiss

Pink Hibis-kiss heeft wat mij betreft de aller leukste naam van de lakjes in deze limited edition collectie. Pink Hibis-kiss is een hardroze kleur met blauwe ondertonen. Deze zou ook erg mooi zijn op je teennagels. Teenslippertjes aan en gaan.

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie. berry nice

Berry Nice is alweer het laatste kleurtje in de zomercollectie van Sensationail. Berry nice is een creamy paars lakje met een warme ondertoon. In mijn fantasie is dit mijn nieuwe favoriete lipstick kleur. Helaas is Berry Nice alleen als lak te verkrijgen. Ach, dan doen we het voorlopig daar mee toch?

Applicatie, houdbaarheid en Winactie!

De Sensationail zomercollectie breng je aan met behulp van de Sensationail starterkit. In de starterkit zit alles wat je nodig hebt om de lakjes succesvol aan te brengen. Aan de hand van de duidelijke handleiding heb je in een half uurtje een perfecte manicure die tot wel twee weken perfect blijft zitten!sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie

Zelf ben ik dol op gellak. Gellak blijft niet alleen veel langer zitten dan normale nagellak, het is ook meteen na het aanbrengen helemaal droog. Hierdoor heb je niet het probleem dat je zelf je broek niet open of dicht kunt krijgen als je precies na het lakken van je nagels naar de WC moet. (Ik heb dit serieus al-tijd). Ook blogposts typen gaat perfect zonder beschadigingen aan je nagels.

Wil jij zelf de gellak van Sensationail uitproberen? Ik geef een French Manicure starterskit ter waarde van €89.99 weg aan één van mijn trouwe lezeressen. In het pakket zit een PRO 3060 LED lamp, een sheer pink gel polish, een witte gel polish, 100 white tips voor een french manicure, gel primer, gel base & topcoat, gel cleanser, nagelvijl, 12 pluisvrije doekjes, manicure stick en een gebruiksaanwijzing.

Wat moet je doen om kans te maken op de starters set?

 1. Like de Facebook pagina van Sensationail Nederland.
 2. Volg Sensationail Nederland en Without Elephants op Instagram
 3. Regram onderstaande foto (ook te vinden op mijn instagram) onder de hashtag #WithoutElephants

De winnaar van het starterspakket maak ik half Augustus bekend.

Heel veel succes allemaal!

sensationail escape to the tropics zomer 2016 limited edition nagellak review, sensationail starterkit winactie

8 gedachten over “Sensationail escape to the tropics: zomer 2016 +Win!”

 1. Ik heb al enkele malen staan twijfelen in de winkel over aanschaf van zo’n LED-lamp. Lijkt me echt ideaal. Ik heb het er niet altijd voor over: lakken van de nagels en lange tijd “niets kunnen” en dat voor enkele dagen mooie nagels.

  1. Hoi Ellen!

   Ik ben de afgelopen weken op vakantie geweest, waardoor ik geen pakjes kon verzenden. Daarom heb ik ook nog geen winnaar getrokken. Ik zal deze week een winnaar trekken en die persoon een mailtje sturen. Super dat je geniet van mijn blog en instagram, dat vind ik echt heel erg leuk om te horen.

   Groetjes,

   Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *