Lifestyle Recipes & Health Travel

RunDisney Paris 2016 Vlog

rundisney parijs medaille 2016, halve marathon ervaring blog

Zo enthousiast als een klein kind was ik, toen ik hoorde dat er een halve marathon in Disneyland Parijs zou worden gehouden.

Ook na het boeken stond ik te springen door de kamer en zelfs op de dag van vertrek was ik niet veel rustiger dan een stuiterbal. Ik was nog nooit eerder in mijn leven in Disneyland geweest, iets wat ik altijd heb beschouwd als een groot gebrek aan mijn opvoeding. Dus ook eenmaal in Disneyland was ik nog als een kind in een snoepwinkel.

Wat een fantastisch weekend hebben we gehad en wat een geweldige ervaring was dit. Ik weet zeker dat we volgend jaar weer aan de start zullen staan. Het hotel, de shows, de attracties, de omgeving met de sprookjesachtige details en natuurlijk de hardloopwedstrijden, het was allemaal even magisch. Zelfs een week later zit ik nog helemaal te glunderen als ik weer terugdenk aan al het moois dat we hebben gezien en de fantastische dingen die we hebben gedaan. Dan te bedenken dat we bij thuiskomst erachter kwamen dat we nog echt een heleboel gemist hebben…

Zoals je in de vlog zult zien, heb ik tijdens de halve marathon niet gefilmd. Het was mijn eerste halve marathon en om die dan ook nog eens filmend te lopen, leek me iets teveel van het goede. Gelukkig heb ik wel een heel uitgebreid verslag geschreven over de halve marathon. (incl. foto’s!) Die komt begin volgende week online.

Zijn jullie wel eens in Disneyland geweest? Wat was jullie favoriete attractie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *