Beauty

Review: Pupa Ultraflex Mascara

pupa ultraflex mascara, pupa ultraflex mascara review, pupa ultraflex mascara swatches, ultraflex mascara pupa goedkoop

Mascara is een echte basic in mijn makeup. Als ik geen zin hem om mijn hele gezicht op te maken, is mascara toch vaak één van de items waar ik naar grijp. Misschien ook wel daarom dat ik altijd heel erg kritisch ben op mijn mascara’s. Als ik eenmaal een fijne mascara heb gevonden, dan kan ik daar jaren en jaren trouw aan zijn. Vandaag review ik de Pupa Ultraflex mascara. Benieuwd of dit een nieuwe favoriet is? Lees dan snel verder.

De Pupa Ultraflex mascara beloofd maximale krul en maximale lengte aan je wimpers te geven en ook nog eens extra zwart te zijn. Dat zijn wel een heleboel ultra beloftes, maar zijn ze ook waar?

Pupa Ultraflex Mascara

pupa ultraflex mascara wand, borsteltje, review, swatches, fijn, goedkoop

De Pupa Ultraflex Mascara komt in een stevige en vrolijk felrode verpakking. Bij het openmaken, was ik blij verrast om een rubberen borsteltje te zien. Ik weet dat de meeste van jullie huiveren bij rubberen borsteltjes, maar bij mij werken mascara’s met een behaard borsteltje negen van de tien keer niet. Vandaar dat ik juist wel heel erg blij was met het rubberen borsteltje die ik aantrof.

Naast dat het borsteltje van rubber is, viel mij nog iets op aan de borstel van deze mascara. Hij heeft namelijk één rij met veel langere “haartjes”. Dit is een speciaal kammetje op de borstel die het spinnenpoten effect waar veel vrouwen bang voor zijn, tegen zou moeten gaan.

pupa ultraflex before and after, review, mascara

Voor – Na

Zoals jullie kunnen zien op de foto, werkt de Pupa Ultraflex mascara wel degelijk. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de eerste paar keren dat ik deze mascara uitprobeerde, wel spinnenpoten wimpers kreeg. Eigenlijk had ik dat nog nooit eerder gehad met een mascara, dus het verbaasde mij ook enigszins. Na een paar keer oefenen, werden de spinnenpoten steeds minder. Het is dus gewoon even een kwestie van uitproberen hoe dit speciale borsteltje het best voor jou werkt. Bij mij krijg ik bijvoorbeeld het mooiste effect als ik de mascara aanbreng met het “kammetje” naar beneden. Zo worden mijn wimpers direct na het aanbrengen van de mascara doorgekamd, zonder dat ze aan elkaar gaan plakken.

pupa ultraflex mascara, pupa ultraflex mascara review, pupa ultraflex mascara swatches, ultraflex mascara pupa goedkoop

Maakt de mascara zijn beloftes waar?

Als je de voor-en nafoto zo naast elkaar ziet, kan je ook heel gemakkelijk zien wat de mascara nou echt doet met je wimpers. Zo zie je bijvoorbeeld duidelijk dat hij inderdaad ontzettend zwart en donker is. De belofte van Ultra Zwart maakt de Pupa Ultra flex mascara dus zeker waar. Ook is te zien dat mijn wimpers iets meer gekruld zijn dan eerst. Ik heb van mezelf al redelijk gekrulde wimpers en gebruik dus ook nooit een wimper kruller. Dit effect is dus puur en alleen van de mascara. Of je het ultiem gekruld kunt noemen, weet ik niet, maar krullen doet hij in ieder geval wel. Als laatste zou de mascara nog maximaal verlengen. Als ik heel eerlijk ben, zie ik maar weinig verschil in de lengte van mijn wimpers. Bij mijn onderwimpers zie je wel duidelijk verschil op de voor- en nafoto. Die zijn inderdaad een stuk langer. Mijn bovenwimpers daarentegen zijn bijna niet langer dan eerst.

Een nieuwe favoriet?

De pupa UltraFlex mascara vergt wat oefening, maar dan is het ook echt een hele fijne mascara. Of het ook mijn nieuwe favoriet is, weet ik niet. Ik denk dat ik voorlopig nog even bij mijn Benefit mascara blijf. Die vind ik toch nog net ietsjes mooier. Mocht je op zoek zijn naar een kwalitatieve mascara, maar een echte high end mascara nog niet iets te duur vinden, dan is de Ultra Flex Mascara een aanrader.

De Pupa UltraFlex mascara kost nu maar € 25,- voor twee mascara’s! Super goedkoop, zeker omdat één mascara bij de drogist al snel hetzelfde kost.

3 gedachten over “Review: Pupa Ultraflex Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *