Beauty

Review: Hydro Silk bikini Wilkinson

hydro silk bikini wilkinson scheersysteem review

Lange, zachte, glanzende haren. Geen pluis en een prachtig diepe en stralende kleur. Zulke haren heb ik graag, maar niet op mijn benen, onder mijn oksels of op mijn bikinilijn. Daar ben ik liever haar vrij, zowel in de zomer als in de winter. Helaas heb ik erg snel last van ingegroeide haartjes. De nieuwe Hydro Silk bikini van Wilkinson is extra zacht voor gevoelige zones zoals de bikinilijn. Ik testte hem uit. Wat ik er van vond? Lees gauw verder!

hydro silk bikini wilkinson scheersysteem review, ingegroeide haartjes

Hydro Silk bikini van Wilkinson

De Hydro Silk bikini van Wilkinson is een heel speciaal scheermesje en trimmer in één. Met een simpele draaibeweging, draai je het apparaatje open en plaats je één tripple A batterij. Vervolgens kan de trimmer gebruikt worden op drie verschillende standen. Het hele apparaatje is waterdicht. Heel handig, want onder stromend water worden ook de serum bolletjes aan beide kanten van het scheermesje geactiveerd. Deze zouden je huid tot wel twee uur na het scheren hydrateren.

Daarnaast passen de 5-curve sensing mesjes zich aan aan de contouren van jouw lichaam. Hierdoor kunnen de mesjes preciezer scheren, zonder dat het irritatie veroorzaakt.

Na het lezen van deze beschrijving van de Hydro Silk bikini, was ik dan ook ontzettend benieuwd naar wat dit speciale systeem voor mij zou kunnen betekenen.

hydro silk bikini wilkinson scheersysteem review

Ingegroeide haartjes

Wellicht een beetje TMI, maar ik heb de laatste tijd heel erg last van ingegroeide haartjes op mijn bikinilijn. Na het scheren ontstaan er dan bultjes in mijn lies, die soms wel zo groot kunnen worden als de bonkjes waar ik vroeger op de basisschool mee knikkerde. Heel erg naar en ook heel erg pijnlijk, daarom durfde ik de afgelopen maanden eigenlijk niet zo vaak meer mijn bikinilijn te scheren.

Toen Wilkinson de nieuwe Hydro Silk bikini lanceerde, was ik toch wel heel benieuwd of dit een groot verschil zou maken voor mij. Ik heb altijd met simpele wegwerp scheermesjes geschoren (vaak ook voor mannen, want die zijn 20 keer goedkoper dan de roze mesjes voor vrouwen), maar misschien was dit nooit de juiste keuze geweest.

Het serum dat wordt geactiveerd door water, maakt het te scheren gebied inderdaad heel erg glad. Soms zelf een beetje te glad, waardoor de mesjes over de haartjes heen glijden in plaats van ze af te scheren. Ook merk ik dat de mesjes heel scherp zijn, waardoor ik niet zo af en toe de mesjes voel “trekken” aan de haartjes. Dit had ik wel met mijn oude scheermesjes. Zeker een pluspunt van dit nieuwe scheersysteem dus.

Tot nu toe alles heel erg positief, maar de grote vraag is: “Krijg ik er ingegroeide haartjes van?” Helaas, een dag na het scheren voelde ik alweer een bult opkomen in mijn lies. Mijn huid wordt er niet echt mooier op, aangezien er altijd blauwe littekens achterblijven wanneer de bulten weer zijn weggetrokken. Toch werd het bultje dit keer minder groot dan voorgaande keren en was hij ook binnen een paar dagen weer verdwenen. Niet perfect dus, maar wel al een hele vooruitgang op mijn vorige scheermesjes.

Voorlopig blijf ik lekker de Wilkinson Hydro Silk gebruiken. Mijn oude scheermesjes komen er voorlopig niet meer in.

De Wilkinson Hydro Silk bikini is vanaf nu bij alle bekende drogisterijen te koop voor € 15,99

4 gedachten over “Review: Hydro Silk bikini Wilkinson”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *