Beauty

Review: Benefit Badgal lash mascara

badgal lash mascara, bad gal lash, mascara, benefit, review, mini, advent, kalender, calendar, good, goed, fijn, favoriet

Al jaren ben ik trouw aan mijn GOSH wonder volume mascara. Ik heb al veel mascara’s getest, maar geen enkele mascara lijkt wat te doen voor mijn wimpers. De GOSH wonder volume mascara leek de enige mascara te zijn die mijn wimpers mooi, lang, donker en gescheiden kon maken. Ik gaf het testen van mascara’s zo goed als op en kocht deze mascara keer op keer opnieuw. Totdat ik de Benefit Badgal lash mascara testte.

Toen ik de Bad gal lash mascara in mijn Benefit adventskalender kreeg, was ik niet heel enthousiast. Ik had veel goeds gehoord over zijn broertje de they’re real mascara, maar de bad gal lash mascara bleef altijd een beetje op de achtergrond. Daarbij had de mascara een borsteltje met redelijk dicht op elkaar zittende haartjes. In de loop der jaren had ik wel gemerkt dat harige borsteltjes weinig voor mijn wimpers deden. Een rubberen borsteltjes werkte vaak veel beter. Natuurlijk is dit iets heel persoonlijks, want ik ken een heleboel mensen die juist enorm samengeklonterde wimpers krijgen van mascara met een rubberen borsteltje. Met weinig vertrouwen in een goede uitkomst probeerde ik de bad gal lash mascara uit. Want ach, ik had hem nu toch in mijn bezit en mijn andere mascara was bijna aan vervanging toe.

brush, borstel, kwast, bad gal lash, mascara, benefit, fijn

En dat was het moment dat al mijn vooroordelen verdwenen. De mascara leek over mijn wimpers te glijden, maakte ze lang, gesepareerd, donker, alles wat je van een goede mascara verwacht. Ja, het resultaat was toch echt minstens zo goed als het resultaat van mijn geliefde GOSH mascara. Moest ik dan misschien toch maar van mijn geloof afstappen? Zouden er nog meer fijne mascara’s bestaan op deze wereld?

Vanaf dit eerste kennismakingsmoment heb ik de Benefit mascara bijna iedere dag gebruikt. Wat een fijne mascara en wat ben ik blij dat deze in mijn adventskalender zat.

bad gal, lash, mascara, before, after, results, reviewZoals jullie op de before & after foto’s kunnen zien, is het resultaat niet heel extreem, maar geloof mij als ik zeg dat dit voor een mascara heel erg veel is bij mijn wimpers. Ik heb van mezelf al redelijk lange en donkere wimpers, dus een “normale” mascara doet helemaal niets bij mij. De benefit bad gal lash mascara maakt mijn wimpers net iets donkerder, voller en langer op een hele natuurlijk manier.

Wat is jullie favoriete mascara? Welke mascara’s zijn het testen waard?

 

 

6 gedachten over “Review: Benefit Badgal lash mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *