Lifestyle

Polaroid Diary 29/02

good morning, goedemorgen

Good morning! Ik zie er uit alsof ik kiespijn heb, maar dit is mijn “ikhebheerlijkgeslapenenikhebzinineennieuwedag” gezicht.

gezond ontbijt, optimel griekse yoghurt kersen, nespresso koffie volluto

Tijd voor ontbijt. Een bakje griekse yoghurt met kersen en een lekkere kop koffie. Op bed, want ik heb nog geen zin op helemaal op te staan.

bullet journal daily spread

Ik heb al een tijdje niet meer in mijn Bullet Journal geschreven. Ik zie dat het maar een week is, maar het voelt als een halve eeuw. Ik kan wel even wat overzicht in mijn hoofd gebruiken, dus plan ik mijn to-do’s voor mijn paar dagen vakantie alvast. Aan het eind van de week ga ik er eindelijk weer even een paar dagen tussenuit en ik was niet van plan iets anders te gaan doen dan boeken lezen, tijdschriften lezen en rondjes hardlopen.

clean eating snack, appel met blauwschimmelkaas en groene pukka thee

Een tussendoortje van appel, blauwschimmelkaas en groene thee erbij.

en dan is het alweer tijd voor lunch

en dan is het alweer tijd voor lunch. Deze keer een volkoren wrap met scrambled eggs en een halve avocado.

burklas nederland 3 kijken

Ondertussen kijk ik de meest slechte jongerenserie ooit gemaakt op de Nederlandse televisie: Brugklas. Het meest trieste is nog wel dat ik mijzelf van vijf jaar geleden nog serieus herken ik deze aflevering ook. Het gaat over dat je zo af en toe graag iets met je vriendje wil doen, maar dat je ook weet dat de rest van de school dat verschrikkelijk vindt.

schoolverslag typen

Verslagje voor school typen

content strategie maken voor een klant

Content strategie maken voor een klant. Hopelijk is hij er straks tevreden over, want ondertussen zitten hier al flink wat uren in.

pakketje jogha sportkleding, leuke sportkleding

Pakketjes tijd! Mijn sportbroek begon flink te verslijten bij de naden, dus had ik een paar nieuwe tights nodig. Daarnaast had Jogha een fijne korting afgelopen weekend en van het één komt het ander. Ik heb geen foto’s meer gemaakt van de tights voor in deze diary, maar er staat in ieder geval een foto op instagram, mochten jullie nieuwsgierig zijn.

ritter sport kokosmakronen limited edition

Pre workout snack. Ik heb vandaag best gezond gegeten, maar nu heb ik echt even een chocolate fix nodig. Deze smaak is echt heerlijk btw.

tijd voor funxtion fit for free

Tijd voor een fijne workout! Ik heb me ingeschreven voor een lesje funxtion wat een soort van crossfit/hiit training is. Interval trainingen zijn altijd het zwaarst, maar geven ook het meest verzadigde gevoel als je klaar bent. Ik weet niet precies waarom, maar de docent blijft maar zeggen: “Wil je zwaarder? Hier!” of “Jij kan wel op de hoge box springen.” uuhm oke? Ik weet niet waarom, want mijn conditie en kracht zijn lang niet meer wat ze ooit geweest zijn, maar ik geef me graag helemaal in een workout dus ik pak de zwaardere gewichten zonder klagen aan.

pangasius filet met limoen

Thuis maak ik pangasius filet met mijn all time favoriete smaakmaker: Limoen. Vorige week kocht ik een enorme zak limoenen voor 1 euro op de markt. Blijer kan je mij niet maken hoor. Nog wat sperziebonen erbij en ik heb een voedzame post workout maaltijd. Melvin traint vanavond voor de viking run, dus ik eet vanavond weer een keertje alleen.

boek the circle

Nog even een paar bladzijdes lezen in mijn boek. Ik wil hem graag uit hebben voor een review. Vanavond gaat dat denk ik niet meer lukken. Ik ben super moe en ga lekker naar bed.

Hoe vinden jullie de Polaroid diaries die ik de laatste tijd weer wat vaker maak? Ik miste de wat meer persoonlijke blogpost een beetje de afgelopen tijd op Without Elephants en ik vind het erg leuk om deze diaries te maken. Wat vinden jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *