Lifestyle

Polaroid diary 27/02

brunch van de jumbo

Goedemorgen! Er was een plan om lekker vroeg op te staan vandaag en dan nog even fijn productief te zijn. Maargoed, ik ken mijn vriend op zaterdag ochtend en stiekem wist ik dus ook dat dat never nooit ging gebeuren. Dan maar een brunch van 2 pompoenpit broodjes met geitenkaas en tomaat en een maïsbroodje met avocado en chilipeper. Vers van bakker Jumbo.

makeup liquid lipstick ebay, aveda haircare, menow

Nog even een blogpost afmaken, haartjes wassen, makeupje op, zachte trui aan. Daar word ik wel happy van. overigens word ik ook erg happy van deze kleur lipstick. Heel erg pretty.

pistache taart van de bakker, verjaardag schoonvader

Lekker stukje pistachetaart bij de verjaardag van Melvin’s vader. Ik heb allerlei dingen geleerd die ik wellicht niet had willen leren, maar het was een hele gezellige avond.

wie is de mol terugkijken

We zijn mega laat thuis, maar ik kan het niet laten om nog even de finale van Wie Is de Mol terug te kijken. Ik ben echt heel erg benieuwd naar de ontknoping volgende week. Wie is jullie mol?

En toen ging ik naar bedje toe. Dat is weer eens wat anders, een polaroid diary met maar liefst vier foto’s. Ach, soms heb je van die dagen dat je gewoon niet alles op de foto zet. Vooral als je de hele dag op visite bent.

4 gedachten over “Polaroid diary 27/02”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *