Lifestyle

Polaroid Diary 26/03

winterberg ochtend

Wat een prachtige ochtend is het vandaag. Het zonnetje schijnt en het uitzicht is fantastisch. Tijd om snel wat kleren aan te gooien en op zoek te gaan naar een bakker voor het ontbijt.

vers brood, bakker winterberg

Lekker vers pistoletje met peper en zout. Daarna at ik ook nog een kersenflap, maar dat ziet er zo ongezond uit op een foto :P Genoeg energie in ieder geval om de ochtend op de piste mee door te komen.

blauwe lucht op de piste in winterberg met pasen

Deze foto heb ik geloof ik per ongeluk gemaakt, maar eigenlijk vind ik hem best leuk. Je kunt in ieder geval duidelijk zien hoe heerlijk het weer vandaag op de piste is.

pisteselfie winterberg

Tijd voor een pisteselfie! Door al het geski kom ik bijna niet meer aan foto’s maken toe.

cafe panorama lunch, salade

We lunchen weer bij café panorama, waar ze al met onze kopjes thee aan komen zetten nog voordat we iets hebben gezegd. Ik ga voor de salade met gebakken champignons en een schaaltje frietjes, want dat is lekker.

tussen winter en zomer, winterberg

When spring meets winter. Prachtig zo dit contrast, maar je merkt wel dat het echt einde van het skiseizoen is.

uitzicht winterberg, skien, pasen, zon

Uitzicht! Zon!

rode helling af skien, winterberg

Aan het eind van de dag moeten we weer deze rode helling af skiën om bij de auto te kunnen komen. Ook vandaag overleefde ik het. Stiekem best trots op mezelf met die ene skiles die ik in mijn leven heb gehad. In het echt leek hij trouwens een heel stuk steiler dan op de foto, haha.

bietensap duitsland

Na het skiën hebben Melvin en ik allebei zo’n dorst, dat we een supermarkt opzoeken in het dorp en een mega tas vol met verschillende soorten drinken kopen. Waaronder dit bietensap. Dat kon ik wel even gebruiken.

uitzicht hotel land

Het blijft mooi, dat uitzicht vanuit onze hotelkamer. Even omkleden en douchen van het skiën en dan opzoek naar iets te eten. Ik had nog even willen gaan hardlopen, maar ik geloof niet dat dat er nog van gaat komen vandaag. Het weer was er in ieder geval perfect voor geweest en er zijn hier genoeg leuke routes langs de pistes.

bracke nudelhaus winterberg, gnocchi

We belanden bij het nüdelhaus in het dorp, waar ik deze gnocchi met spinazie, rucola en cherrytomaatjes bestel. Lekker, maar zo machtig! Ik krijg maar net de helft van het bordje leeg.

apfselstrudel nudelhaus winterberg

Voor een toetje heb ik natuurlijk altijd nog wel een plekje en geen wintersport zonder apfelstrüdel. Dus bestel ik de huisgemaakte apfelstrüdel om de dag mee af te sluiten.

Thuis duik ik weer snel mijn bedje in. Het was weer een geslaagde dag vandaag die veel sneller voorbij ging dan ik eigenlijk had gewild. Morgen is het pasen en ontbijten we in het hotel. Ik ben benieuwd!

8 gedachten over “Polaroid Diary 26/03”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *