Lifestyle

Polaroid Diary 25/03

wintersport, pasen, winterberg, sneeuw, skien

Goedemorgen! Vandaag staat de wekker lekker vroeg, want we gaan op wintersport! Als jullie mijn vorige polaroid diary kunnen herinneren, dan weten jullie misschien ook wel hoeveel zin ik had om nog even te gaan skiën dit jaar. Zo geschiedde, want met de paasdagen ga ik nog even genieten van de laatste beetjes sneeuw in Winterberg.

wintersport, pasen, winterberg, sneeuw, skien

Zo, alle koffers staan klaar. Best netjes al zeg ik het zelf. Met zijn tweeën doen we met één grote koffer voor onze skispullen en één klein koffertje waar onze laptops in zitten. Nog een kleine tas met wat te snacken en drinken voor onderweg en dat was het.

verkeer goede vrijdag duitsland

Ik krijg het altijd voor elkaar om precies de andere kant op te rijden, dan waar het druk is op de weg. Het is goede vrijdag dus heel Duitsland is onderweg naar Nederland. Wij rijden richting Duitsland dus op onze rijbaan is echt geen hond te bekennen terwijl ze de andere kant op in polonaise rijden.

witte druiven, snack, onderweg, wintersport

Onderweg wat druifjes om te snacken. Je kunt natuurlijk niet op vakantie zonder wat tomaatjes, worteltjes of druifjes bij je te hebben.

lunchen, broodjes onderweg, snelweg

We waren van plan om rond lunchtijd al in Winterberg te zijn. Maar iets met vroeg opstaan enzo, dus haalden we onderweg bij een benzinestation even wat lekkere broodjes om mee te lunchen. Vind ik ook stiekem helemaal niet zo heel erg. Ik vind het altijd gezellig om onderweg wat lekkers uit te zoeken.

piste winterberg uitzicht vanuit hotel

We zijn er! Ik word gelijk helemaal verliefd op het uitzicht dat we hebben vanuit onze hotelkamer. Kijk dan hoe mooi! Ik zou zo de hele dag voor het raam kunnen blijven zitten, maar daarvoor zijn we niet helemaal hierheen gereden. Op naar de skiverhuur dus.

lege piste winterberg, afdaling 25

Het is koud, het sneeuwt en de pistekwaliteit is niet super. Dat allemaal draagt bij aan het feit dat er eigenlijk helemaal niemand op de pistes te bekennen is. Heerlijk! Ik houd echt van lege pistes.

skien winterberg, einde seizoen, sneeuw, wintersport, dichtbij Nederland, rustig, mooi, bos

Kijk dan wat een mooi pad door het bos! Halverwege kwamen we er achter dat het laatste stuk van deze piste was afgezet en we dus alleen via een zwarte of smalle rode piste weer bij de lift konden komen. Oeps, daar waren we nog even niet aan toe. Dat werd dus lopen naar beneden.

rode thee, kruidenthee, biologische thee, cafe panorama winterberg

Als de liften dichtgaan, ben ik koud en doorweekt van de regen en de sneeuw. Een warme kop thee gaat er dus wel in.

cafe panorama winterberg, paasmenu

We besluiten om meteen maar gebruik te maken van het paasmenu bij café panorama. Lekker warme tomatensoep, kabeljauw met gegrilde groenten, mosterdsaus en aardappelpuree en een toetje van hele zoete kwark. Nee over de porties in Duitsland kun je echt niet klagen.

lush yog nog, bad winterberg

We hebben een bad op onze hotelkamer! Na het eten duik ik dan ook lekker in een warm bad met LUSH Yognog. Ik dacht eerst dat ik deze bruisbal niet heel fijn zou vinden, maar de verzorgende oliën in deze bruisbal maken mijn huid echt heel erg lekker zacht. Het bad is zelfs zo fijn, dat ik in slaap val.

apple watch, gangster anders en zijn vrienden boek

Voordat ik mezelf verdrink, kruip ik daarom maar lekker mijn bed in. Ik vermaak me nog wel even met mijn boek, maar om een uur of 10 vind ik het eigenlijk wel genoeg voor vandaag. Je wordt moe van de hele dag buiten zijn.

Morgen is onze eerste hele dag in Winterberg. Ik hoop dat het weer wat beter zal zijn dan vandaag. Dan kunnen we vroeg opstaan en zodra de liften open gaan, ook op de piste staan.

2 gedachten over “Polaroid Diary 25/03”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *