Lifestyle

Polaroid diary 05/03

weekend brunch, verse broodjes van de bakker

Weekend! We staan vandaag op tijd op om snel naar de bakker te rijden in het dorp. Versgebakken broodjes voor het ontbijt. Jummie!

lunch roetgerink restaurant enter

Van het ontbijt meteen verder met de lunch. Na het ontbijt heb ik gebeld met een aantal Bruna filialen om te vragen of ze het boek van Annemerel nog op voorraad hadden. Ik had er een beetje genoeg van om random in iedere boekwinkel rond te kijken. In Goor hadden ze nog één exemplaar liggen, dus liet ik die daar wegleggen. Bij de boekwinkel zochten Melvin en ik nog een aantal andere leuke boeken uit om te lezen en bij het kruidvat namen we nog een nieuw spel mee van Colonisten van Catan. Daarna reden we langs de action voor wat extra haardblokken en toen was het alweer tijd voor de lunch. Ik koos voor het desem brood met huisgemaakte tonijnsalade. Super lekker, maar ik zat eigenlijk nog heel erg vol van het ontbijt.

wandelen langs de regge

Terug van de lunch, maken we nog een mooie wandeling. Het is vandaag minder zonnig dan afgelopen donderdag maar het is nog steeds erg mooi. We lopen ongeveer 7 KM en dan komen we precies weer bij het huisje uit. Ook zijn onze schoenen ondertussen flink bemodderd, dus dat komt mooi uit.

liveloverun boek annemerel de jongh

Lekker op de bank met een kopje thee, mijn nieuwe boek en een stukje Tony’s. De openhaard staat alweer aan en ondertussen neemt Melvin nog een nieuwe video op voor zijn kanaal. Ik help met het opzetten van de video en zoek een aantal woorden uit voor de “straattaal challenge”.

marokkaanse couscous

Dan is het alweer tijd voor avondeten. We eten de restjes van de couscous die ik afgelopen donderdag maakte. Lekker scherpe foto ook trouwens. Er is hierna nog genoeg couscous over voor één lunch. Dan hebben we dus in totaal 7 keer van de couscous kunnen eten! Dat is nog eens waar voor je geld krijgen.

wie is de mol 2016 klaas

Ondertussen kijken we naar de spannende ontknoping van Wie is de Mol 2016. Super jammer dat het er alweer op zit voor dit jaar. Nu moet ik weer een jaar wachten tot er weer een leuke serie op de Nederlandse televisie is. Dit jaar zat ik al vanaf de aller eerste seconden op de juiste mol. Dat heb ik nog nooit eerder gehad, maar in de verhoorkamer in aflevering 1 zag ik een kapsel dat leek op dat van Klaas en toen Art zei: “dat betekent dat jouw hoofd er op staat mol”, terwijl hij met zijn vinger naar de foto van Klaas wees, wist ik al genoeg voor de rest van het seizoen. Ik voel me nu wel ongelooflijk slim, dat snap je natuurlijk wel.

colonisten van catan spel voor 2 spelers

Nog een laatste spelletje spelen voor het slapengaan. Dit is het Colonisten spel dat we vandaag bij het Kruidvat kochten. Best een leuk spel en er zitten verschillende uitbreidingssets bij, waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt.

Morgen rijden we langs onze ouders om te werken, de was te doen en om te leren voor het tentamen dat ik dinsdag heb. Daarna blijven we nog één dagje hier en dan is onze mini vakantie alweer voorbij. Ik heb echt ontzettend veel zin om te skiën. Misschien iets voor een volgende mini vakantie? Ligt er met pasen nog sneeuw?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *