Lifestyle

Polaroid diary 04/03

ongezoete soya yoghurt met vijgen granola ontbijt

Een nieuwe dag, een nieuw ontbijt. Vandaag ontbijt ik met Soya Yoghurt en chocolade/vijgen granola van de Albert Heijn. Natuurlijk ook weer een kopje thee, zoals iedere dag.

runnersworld maart april 2016

Het plan was om vanmorgen weer een rondje hard te gaan lopen, maar jammer genoeg is het buiten echt ongelooflijk slecht weer. Nu zullen al die bospaadjes wel helemaal één grote modderpoel zijn en aangezien mijn hardloopschoenen verre van waterdicht zijn, lijkt het mij verstandiger om dan maar te lezen over hardlopen in de nieuwe RunnersWorld.

herstelmaaltijd krachttraining en hardlopen

Het had mijn after workout maaltijd moeten worden maar omdat de regen ondertussen is veranderd in hevige sneeuw, eet ik hem maar zo als lunch. Havermout uit pak (dat is altijd wat romiger dan zelfgemaakt) met kokos bounty proteïne poeder, banaan, bramen, bosbessen en physalis.

bullet journal minimalistisch maart 2016

Ik realiseer me ook dat er weer een nieuwe maand is begonnen. Dus begin ik met de opzet van Maart in mijn Bullet Journal. Ik schrijf meteen een aantal dingen op die mij deze maand al heel erg blij hebben gemaakt. Of eigenlijk dingen die mij vandaag en gisteren blij hebben gemaakt.

zappelin kijken

De weersomstandigheden zijn nog steeds maar weinig verbeterd. Ik kruip op de bank en kijk naar kinderprogramma’s op Zappelin. Dan weet je dat je echt niks beters met je leven te doen hebt.

stadsboerderij rijssen, vegetarisch eten

Uiteindelijk houd ik het niet meer uit binnen en pak ik mezelf stevig in in nood regencapes. Ik fiets naar Rijssen om daar in een andere boekwinkel naar een boek te kijken. De sneeuw verzamelt zich op de voorkant van mijn cape en wanneer ik een bocht doorga en de wind draait, waait al dat ijs recht mijn gezicht in. Nu zie ik helemaal niets en ben ik alsnog helemaal nat. De boekwinkel blijkt het boek ook niet te hebben en al snel besluit ik dat ik geen zin heb om alle andere winkels nog te bekijken. Ik ga bij de stadsboerderij zitten en bestel een kan met warme thee. Nu kan ik meteen even kijken of er geen levensbedreigende mailtjes zijn binnengekomen in de afgelopen dagen.

Al snel belt Melvin mij met de aankondiging dat hij na zijn werk ook langs komt om wat te drinken. Als we dan toch zo laat nog bij de stadsboerderij zitten, kunnen we er net zo goed ook avondeten. Dus zo geschiedde.

cheesecake toetje stadsboerderij rijssen

De avond is natuurlijk niet compleet zonder toetje! Ik bestel de cheesecake met huisgemaakt citroenijs. Jammer genoeg had ik na het fietsen al zo’n honger, dat ik de rest van de maaltijd met kramp aan tafel heb gezeten. Lekker was het gelukkig wel.

lush kerst bruisbal kleurtjes

Na het eten is het gestopt met sneeuwen en kan ik naar huis fietsen zonder nat en koud te worden. Thuis maken we een fijn warm bad. Ja, er is hier een bad. Eindelijk een plek waar we al onze LUSH bruisballen ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. Ik weet even niet meer hoe deze bal heette, maar het was een kerstbal met allerlei gekleurde stippen. Met een zachte lavendelgeur was dit een heerlijke bruisbal om mee te ontspannen.

wijn, kaasjes en open haard

Dit is een stilleven van het goede leven. Zoals je ziet kan ik erg veel eten op een dag. Zelfs op een dag dat ik niet sport. Haha. Na het bad maken we de haard aan en drinken we een glaasje rode wijn.

the age of adeline dvd kijken

Ja, ook de tweede keer vond ik deze film nog steeds fantastisch. Deze keer had ik niet non-stop tranen over mijn wangen stromen, maar dat was voornamelijk door de opmerkingen die Melvin tussendoor maakte (“Kijk ze zoenen!”…). Het is niet eens een zielige film, maar ik vind The Age of Adeline gewoon zo geweldig dat ik wel moet huilen. Plus twee geweldige acteurs natuurlijk. Blake Lively en Michiel Huisman.

Morgen is het weekend en hoeft Melvin niet te werken. Benieuwd wat die dag ons weer zal brengen. Nu ga ik in ieder geval lekker slapen, zowel in deze polaroid diary als in real life wanneer ik deze blogpost type. Welterusten!

1 gedachte over “Polaroid diary 04/03”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *