Lifestyle

Polaroid diary 03/03

bedstee slapen, gezellig, knus

Goedemorgen! Vandaag word ik wakker in een ander bed dan normaal. Voor een kleine week verblijf ik in een vakantiehuisje. Geen internet, geen school, geen gedoe. Gewoon een paar dagen doen waar ik zin in heb (Melvin moet wel gewoon werken, dus ik ben overdag alleen thuis) en genieten. Deze blogpost type ik dan ook pas nadat ik alweer terug ben. Hopelijk kan ik me nog herinneren wat ik iedere dag heb gedaan. De eerste dag begon ik in ieder geval lekker in de bedstee. Ik heb een stapeltje nieuwe tijdschriften mee, dus ik vermaak me wel even.

ontbijt, havermoutpap met banaan en kopo thee

Ik ontbijt vandaag met havermoutpap en banaan. Normaal maak ik de havermout altijd met amandelmelk, maar nu moet ik het even met water doen. (hard leven) Voordat Melvin naar zijn werk gaat, maakt hij vaak voor mij nog een kop verse, warme thee. Super fijn om mee wakker te worden. Zeker als je de hele dag geen haast hebt en de Womans Health, Runners World en Vt- wonen geduldig op je liggen te wachten.

hardlopen in enter, route, mooi

Ergens rond de middag trek ik mijn nieuwe hardloopbroek aan en ren ik een rondje over één van de vele mooie wandelpaden die hier liggen. Ik vind het altijd super leuk om door de natuur te rennen. Ik word niet heel blij van stukjes rennen over een lang stuk asfalt. Doe mij dan maar trailrunning. Het zonnetje schijnt heerlijk, het is niet te warm en niet te koud en hardlopen gaat sinds een lange tijd weer heel erg lekker. Na bijna 6 kilometer sta ik weer onder de douche. Daarna bel ik voor een zakelijke afspraak (dat kan natuurlijk wel nog gewoon als je geen internet hebt) en ik klets nog even met mijn ouders via de telefoon.

mooi weer, enter, overijssel

Na alle telefoontjes fiets ik even naar het dorp om in de boekwinkel te kijken en wat vakantieboodschapjes te doen. Het is hier zo ongelooflijk mooi. Kijk dan! Het weer, de omgeving, ik word hier echt heel erg blij van. Het is niet vaak dat ik zeg dat Nederland mooi is, maar op dit soort dagen kan ik er toch echt niet omheen.

boodschappen albert heijn

Waarom koop ik toch altijd zoveel hele random dingen als ik gezellige boodschappen doe? Dit is de buit voor de komende dagen. Melvin’s vader komt vanavond eten en ik maak Marokkaanse CousCous. Die vers pakketen van Albert Heijn zijn echt ideaal. Precies genoeg verse ingrediënten voor vier flinke porties eten voor maar vier euro. Zo zit je niet met enorme zakken uien die nooit op gaan, maar heb je toch een gevarieerde en gezonde maaltijd.

tvkijken

Wachten tot Melvin thuis komt. Ik kijk ondertussen naar 16 and pregnant waar de jongens nog steeds liever gaan basketballen met hun vrienden en voor maanden verdwijnen, maar wel boos worden als hun naam niet op het geboortecertificaat staat. Ondertussen heb ik alle groente al gesneden en kan het eten zo de pan in.

open haard met mooi vuur

Na het eten steken we gezellig de open haard aan en blijft Melvin’s vader nog even kletsen en een kopje koffie drinken. Ik drink mijn eerste en voorlopig ook laatste kopje senseo koffie. (Ik ben geloof ik verwend met mijn nespresso apparaat thuis)

rummikub spelen

Als iedereen weer naar huis is, spelen Melvin en ik nog een potje Rummikub. Wat een ongelooflijk mooie en relaxte dag was het vandaag. Toen Melvin thuis kwam zei hij letterlijk: “Wat ben jij lekker ontspannen vandaag!” wat mij betreft een super compliment.

6 gedachten over “Polaroid diary 03/03”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *