Lifestyle

Pailletten op het meer

Als ik dit schijf, zit ik heerlijk in het zonnetje op de veranda.
Blijkbaar heeft de zon eindelijk begrepen dat het zomer is. Ik kijk uit over het water dat glittert alsof het bestrooid is met miljarden paillettjes, terwijl ik geniet geniet van mijn boek (fifty shades of grey, ja, ook ik moet eraan geloven.) en een heerlijke coctail.( Oké, het was een kop groene thee, but a girl can dream, right?)

Eindelijk lijkt het een beetje echt zomer.
Hoewel ik gister ook echt genoten heb van de heerlijke Thaise maaltijd met uitzicht op zee en die verukkelijke Iced Chai Latte op het terras, begint de vitamine-D nu pas echt op me in te werken. Man, wat wordt ik blij van wat zon.

Na lekker te hebben uitgeslapen, rondje te hebben hardgelopen en een yoga workout te hebben gedaan.(Buiten, ’t was immers heerlijk weer) Heb ik mezelf op het terras geplant, om er niet meer af te komen tot vanavond heel erg laat. Als we eindelijk mooi weer krijgen, moeten we er ook van genieten.

Céline

1 thought on “Pailletten op het meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *