Fashion Lifestyle

Outfit | Witte crop top & luchtige broek van H&M

outfit, fashion blogger, crop top, cropped top, H&M, pyjama broek H&M, zomer broek H&M, nike free turquoise

Ik was op zoek naar een leuke en luchtige outfit om mee te nemen naar Portugal deze zomer. Bij H&M liep ik tegen deze leuke crop top aan. De streepjes zijn gedeeltelijk doorzichtig, wat ik een erg tof effect vind geven. Ook de halslijn van de top vond ik erg mooi. Aan de achterkant loopt deze namelijk iets lager.

Eigenlijk draag ik nooit kleding zoals dit, maar toen ik de top bij H&M zag hangen, besloot ik om het gewoon een keertje aan te proberen. Dat kan nooit kwaad toch?  Het resultaat vond ik eigenlijk verassend leuk staan en dus mocht de top samen met de broek mee naar huis. De outfit zit heerlijk comfortabel en is ook lekker luchtig voor als het straks heel erg warm is in Portugal. Een zeer geslaagde vakantie outfit denk ik zo.

outfit, fashion blogger, crop top, cropped top, H&M, pyjama broek H&M, zomer broek H&M, nike free turquoise

outfit, fashion blogger, crop top, cropped top, H&M, pyjama broek H&M, zomer broek H&M, nike free turquoise

mooie omgeving, de lutte, lutterzand, bos, rivier, oost nederland, enschede

outfit, fashion blogger, crop top, cropped top, H&M, pyjama broek H&M, zomer broek H&M, nike free turquoise

outfit, fashion blogger, crop top, cropped top, H&M, pyjama broek H&M, zomer broek H&M, nike free turquoise

outfit, fashion blogger, crop top, cropped top, H&M, pyjama broek H&M, zomer broek H&M, nike free turquoise

Wat vinden jullie van cropped tops?

16 gedachten over “Outfit | Witte crop top & luchtige broek van H&M”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *