Fashion Lifestyle

Outfit | Vanilia rok en zonnehoed

vanilia rok, vanilia shirt, vanilia outfit, zonnehoed, zwarte hoed, bruine hakken, bruine pumps, outfit of the day, fashion blogger, summer, zomer

Soms is het ontzettend lastig om in het oosten van het land te wonen. Om naar events te gaan ben je langer onderweg dan dat je daadwerkelijk bij het event bent en niemand heeft ooit zin om naar het oosten toe te komen. Toch heeft het ook zo zijn voordelen om in het oosten te wonen. Zo heb je talloze mooie plekjes voor het maken van foto’s vrijwel in je achtertuin. Ik wilde al erg lang graag wat foto’s maken in het zand.

vanilia rok, vanilia shirt, vanilia outfit, zonnehoed, zwarte hoed, bruine hakken, bruine pumps, outfit of the day, fashion blogger, summer, zomer

Toen het vrijdag dus heerlijk weer was, nam ik mijn vriend mee als cameraman om mijn outfit vast te leggen. Ik vind de combinatie van deze lange rok met het oranje shirt en de zonnehoed echt heel erg gaaf. De hakken staan ook mooi bij het geheel, alleen waren hakken niet de meest praktische schoenen om in het zand aan te trekken. Ik zakte de hele tijd weg en moest flink moeite doen om mijn evenwicht te bewaren. Haha.

De weg door het bos onderweg naar deze locatie heb ik ook op deze hakken afgelegd. Dat ging me eigenlijk verbazingwekkend goed af. Wel leuk al die blikken die je van andere mensen krijgt als je met zo’n outfit het bos in gaat. Ach, je moet toch wat voor je foto’s over hebben hè?

lutterzand, natuur, nederland, oost nederland

zonnehoed, V&D, outfit, fashion blogger, look, ootd, lutterzand

trouwlocatie, lutterzand, de lutte, overijssel, enschede

vanilia rok, vanilia shirt, vanilia outfit, zonnehoed, zwarte hoed, bruine hakken, bruine pumps, outfit of the day, fashion blogger, summer, zomer

vanilia rok, vanilia shirt, vanilia outfit, zonnehoed, zwarte hoed, bruine hakken, bruine pumps, outfit of the day, fashion blogger, summer, zomer

lutterzand, natuur, nederland, oost nederland

Shirt – Vanilia
Rok – Vanilia
HoedV&D
Schoenen – Onbekend

 

Waar zijn jullie mooiste plekjes?

12 gedachten over “Outfit | Vanilia rok en zonnehoed”

    1. Voor mij is het inderdaad bijna 3 uur reizen om in Amsterdam te komen. De laatste tijd ga ik dus ook bijna niet meer naar events toe. Hoe leuk ze ook zijn en hoe goed ze ook helpen bij netwerken, soms is het de reistijd gewoon niet waard.

    1. Toevallig! Ze hebben hem inderdaad in meer kleurtjes. Ik heb hem tot nu toe iedere zonnige dag op gehad. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel gebruik zou maken van zo’n hoed, maar ze zijn echt heel handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *