Fashion Lifestyle

Outfit | Nike Free’s

outfit, nike free, coral, koraal, hardloopschoenen, broek met opgerolde pijpen, witte kabeltrui, mango,  ootd, fashion blogger

 

Outfit posts, ik maak ze echt veel en veel te weinig. Jammer, want ik vind het juist ontzettend leuk om ze te maken. Afgelopen week ontving ik mijn nieuwe Nike’s, dus die heb ik de rest van de week niet meer uitgetrokken. Wat zitten nike free’s toch heerlijk. Deze koraal variant gaat van de zomer vast super mooi staan bij zongebruinde benen.

Nu combineerde ik ze met een spijkerbroek en een wijd vallende kabeltrui. Gewoon een simpele outfit die ik graag op een doorsnee voorjaarsdag zou dragen.

Mijn haren zijn redelijk wild op de foto’s. Ik had het net gewassen en omdat ik niet met natte haren op de foto wilde, heb ik ze snel droog geföhned. Niet echt een succes… Als ik mijn haren mooi wil hebben moet ik daar echt wat meer tijd in stoppen dan een paar minuten jammer genoeg.

outfit, nike free, coral, koraal, hardloopschoenen, broek met opgerolde pijpen, witte kabeltrui, mango,  ootd, fashion blogger

nike free coral sneakers, outfit, nike free, coral, koraal, hardloopschoenen, broek met opgerolde pijpen, witte kabeltrui, mango, ootd, fashion blogger

veertje op beton, sfeerfoto, eendenveer, mooi, zacht, fashion blogger

Céline, Without Elephants, fashion blogger, lifestyle blogger, beauty blogger

nike free coral sneakers, outfit, nike free, coral, koraal, hardloopschoenen, broek met opgerolde pijpen, witte kabeltrui, mango,  ootd, fashion blogger

eendje, enschede, water, spetters

bruidfotoshoot, roombeek

Blijkbaar ben ik niet de enige die deze plek ontzettend gaaf vind.

nike free coral sneakers, outfit, nike free, coral, koraal, hardloopschoenen, broek met opgerolde pijpen, witte kabeltrui, mango,  ootd, fashion blogger

Kabel TruiMango
Skinny Jeans – Zara
Sneakers – Nike

29 gedachten over “Outfit | Nike Free’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *