Fashion Lifestyle

Outfit | Geruite Blousse

vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouseAnother day, another location. Ik kwam laatst een ontzettend leuke blouse tegen met grove ruiten. Toen ik de blouse eindelijk in een webshop had gevonden, bleek het alleen een blouse kraagje te zijn. Daar ging mijn leuke vondst! Toen Defshop mij benaderde en ik een prachtige blouse vond in vrijwel hetzelfde patroon als het kraagje wat ik eerder had gezien, was ik helemaal in de wolken.

vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouse

De blouse is van Vila en is gemaakt van gedeeltelijk katoen en gedeeltelijk zijde. In eerste instantie wilde ik deze mooie blouse graag combineren met een knielange, grijze rok en mijn nike air force sneakers. Helaas waren alle knielange, grijze rokken uitverkocht in mijn maat, dus trok ik heel gewoontjes een zwarte skinny jeans aan. Dat is altijd een fijne oplossing.

verlaten plaatsen, vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouse

verlaten plaatsen, vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouseDeze keer maakten we de foto’s bij een stuk oude spoorbaan die mijn vriend een keer tijdens het mountainbiken was tegen gekomen. Ik houd echt van dit soort speciale locaties. Oude plaatsen die de natuur voor het grootste gedeelte weer heeft overgenomen. Iets magisch geeft dat, vind ik. De outfit past misschien beter bij een meer industriële omgeving, maar that’s just me. Een beetje van de stad en een beetje van het platteland.

verlaten plaatsen, vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouse

verlaten plaatsen, vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouse

verlaten plaatsen, vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouse

verlaten plaatsen, vila blouse, zwart wit geruite blouse, defshop, stoere outfit, scandinavische outfit, nike air force white, outfit inspiration, mooie plekken, bijzondere plekken, rode koptelefoon, zijde blouse

Natuurlijk moest ik een compleet zwart/witte outfit combineren met rode lippen. Rood past altijd mooi bij zwart en wit, een klassieke combinatie. De rode koptelefoon van True Spin vond ik dan ook heel toepasselijk als accessoire. Ook deze koptelefoon komt van Defshop.

Wat vinden jullie van de outfits die ik de laatste tijd plaats?

BlouseVila
BroekOnly
Sneakers – Nike
Koptelefoon – True Spin

 

5 gedachten over “Outfit | Geruite Blousse”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *