Outfit: A little bit of happiness in every day

Geplaatst op

happiness boutique necklace, statement jewelry, statement necklace, happiness boutique review, happiness boutique outfitIn een interview werd mij eens gevraagd wat mijn doel is met mijn blog. Allemaal wereldverbeterende, extreme antwoorden schoten door mijn hoofd, terwijl het eigenlijke antwoord zo simpel is.

Anderen inspireren, dat is wat ik echt wil met mijn blog.

outfit primark blouse, leren broek abercrombie, statement necklace, happiness boutique

Door het delen van alle kleine, inspirerende dingen die ik tegen kom, van een fijn boek tot een mooie bos bloemen en van een mooie lipstick tot een lieveheersbeestje in een afgelegen stuk bos, hoop ik zo wat happiness en inspiratie door te geven en een vicieuze cirkel aan positiviteit te creëren.

outfit leather pants, happiness boutique, inspirational mac lipstick, viva glam I, blouse primark, sweden, zweden

Zo nu en dan kom je iemand tegen die precies hetzelfde wil als jij. Zo iemand vond ik in Happiness Boutique. Een webshop met statement sieraden die graag méér wil dan alleen iets moois verkopen. Happiness Boutique wil een plek creëren, waar mensen er niet alleen goed uitzien, maar zich ook goed voelen. Daarom verkoopt Happiness Boutique niet alleen mooie sieraden, maar vooral ook veel vrolijkheid en positiviteit. Want; positiviteit is besmettelijk en dat inspireert.

details outfit, leren broek abercrombie, haarelastiek, zwarte enkellaarsjes hak, primarkoutfit witte blouse, outfit leren broek, outfit bamse, outfit statement necklace

De ketting die ik in deze outfit draag, is één van de statement kettingen van Happiness Boutique. Hij zou prachtig staan bij een (hoogsluitende) witte blouse met een kraagje, maar als je op 2000 Km van huis er achter komt dat je de verkeerde witte blouse hebt ingepakt, is er soms wat improvisatie vereisd.

Blouse – Primark
Leren Broek – Abercrombie
Ketting – Happiness Boutique
Enkellaarsjes – Primark

 

x-Céline
 • Wat een mooie foto’s! En inspireren, dat is ook wat ik wil met mijn blog! Erg leuk geschreven xo

  Reageer
  • Dankjewel Bianca! Ik ga meteen even je blog lezen, inspiratie kan ik altijd gebruiken ;)

   Reageer
 • Superleuk concept, Happiness Boutique. Ik vind de ketting in ieder geval prachtig!

  Reageer
  • Ik vond het ook heel erg goed bedacht en uitgewerkt. Helemaal mijn ding.

   Reageer
 • Deze blouse combineert ook prachtig bij de ketting hoor! Wat een leukerd :)

  Reageer
  • Ah, dankjewel! De ketting is op zichzelf gewoon al erg mooi. Ik zou echt vaker van dit soort sieraden moeten dragen.

   Reageer
 • Wat een prachtige ketting, I’m in love!

  Reageer
  • Ik ben er ook ontzettend blij mee. Ik “vergeet” de wat grotere sieraden en dan vooral de kettingen meestal, maar ik vind hem eigenlijk wel heel gaaf staan.

   Reageer

Laat een reactie achter