Lifestyle

Ondertussen in Finland: De verhuizing [Vlog!]

[yt url=”https://youtu.be/mZzKwp1xAMI”]
Het is onderweg naar Stockholm als ik, net zoals aan het eind van iedere zomer, de blog van Annemerel lees en ontzettend zin krijg om een stukje te schrijven. Dan maar de intro schrijven voor mijn eerste Finland vlog.

Klik hier als de video niet werkt

Ik ben mijn kersenpittenzakje voor de koude wintermaanden en een goed boek vergeten, maar verder ben ik er helemaal klaar voor.

Op het moment dat ik deze tekst daadwerkelijk in WordPress type, ben ik al in Finland en zit mijn eerste dag er alweer op. Het vloggen in het Engels moet ik nog heel erg aan wennen en daarom (en omdat ik vrijwel geen slaap heb gehad de avond van tevoren) ben ik aan het begin van de vlog bijna niet te verstaan.

Ik hoop toch dat jullie het leuk vinden om samen met mij op avontuur te gaan en Finland te ontdekken. Ik ben heel erg benieuwd wat ik allemaal ga zien en leren de komende maanden en vind het alleen maar nog leuker om dat samen met jullie te doen. Dan voelt het toch wat minder alleen als ik hier ’s avonds op mijn kamertje zit.

Ik heb trouwens heel hard moeten lachen om mezelf toen ik deze vlog terugkeek. Ik lijk serieus wel iemand met OCD. Haha, lach gerust hoor. Ik kan er wel tegen ;)

2 gedachten over “Ondertussen in Finland: De verhuizing [Vlog!]”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *