Lifestyle Travel

Ondertussen in Finland #7: Is Love Really Free?

[yt url=”https://youtu.be/ZvZWW9pg4jE”]

Klik hier als je de vlog niet kunt bekijken

Wauw, niet te geloven dat ik ondertussen alweer ruim over een kwart van mijn Finland avontuur zit. Het voelt alsof ik nog steeds iedere dag een beetje de toerist uithang en nieuwe plekken hier in de buurt ontdek.

Toch voelt het ook heel normaal om in het buitenland te wonen en iedere dag buiten de deur een andere taal te spreken dan mijn moedertaal. Natuurlijk was ik al gewend om in Enschede op de uni alles in het Engels te doen. Dat scheelt denk ik ook wel een heleboel. Ik weet nu in ieder geval dat mijn droom van wonen in het buitenland niet iets onmogelijks voor mij is. Het voelt allemaal heel natuurlijk.

In de vlog van vandaag, heb ik net mijn eerste echte les gehad en klets ik onder het afwassen gezellig over vanalles en nog wat. Veel plezier met kijken en vergeet je niet te abonneren om als eerste de video te zien. Ik post iedere dinsdag en zondag, maar zet de vlogs niet altijd ook meteen op mijn blog.

4 gedachten over “Ondertussen in Finland #7: Is Love Really Free?”

  1. Leuke vlog! Als ik het gezellig wil maken in huis dan zou ik de verwarming een beetje aan zetten of de open haard aansteken en gezellig een paar kaarsjes laten branden met een rustig muziekje op de achtergrond. Veel beterschap nog! Hopelijk voel je je al wat beter.

    1. Dankjewel! Ik ben ondertussen al weer helemaal opgeknapt. (de vlog loopt een beetje achter ;) ) Als ik ooit een eigen wat groter huis ga kopen, dan wil ik ook heel graag een open haard. Of een tegeltjes kachel, dat vind ik zo ontzettend knus!
      Het is nu zondag en ik merk dat ik heel erg blij word van het branden van een fijne kaars, het aanzetten van rustige muziek en het lezen van een boek. Ik ga proberen dit iedere zondag te doen :D

  2. Wat een leuke vlog! Ik vond vooral het gepraat tijdens het afwassen heel interessant, vooral de stelling “Is love really free?” Ik ben het met je eens dat het inderdaad gratis is. Het is iets dat gewoon ontstaat, soms zonder een reden. Het lijkt me wel leuk als je vaker over dit soort stellingen gaat praten, vind ik echt heel interessant en leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *