Lifestyle Travel

Ondertussen in Finland #6: Zombie Apocalips

[yt url=”https://youtu.be/ntR8iT8PspI”]

Klik hier als je de video niet kunt zien
Er zijn een heleboel leuke dingen aan vloggen. Zoveel, dat ik niet genoeg zou hebben aan één blogpost om alle leuke dingen te beschrijven. Toch is er één ding waarvan ik van tevoren nooit had gedacht dat dat misschien wel het aller leukste van vloggen zou zijn.

Soms kom je heel spontaan iets tegen op straat. Iets liefs, iets leuks, iets geks of iets grappigs. Het zijn die kleine dingen die een dag net een beetje meer bijzonder maken en het zijn die kleine dingen die ik altijd probeer te koesteren. Toch zijn het ook die kleine gebeurtenissen die je ook weer het eerst vergeet. Heel stom, maar vaak is het wel zo.

Als ik tijdens een dagje vloggen ook die kleine dingen vastleg, dan merk ik dat ze veel minder snel vergeet worden. Ik zie ze op het moment zelf, tijdens het editten en tijdens het terugkijken van de vlog en kan ze daardoor veel gemakkelijker onthouden. Die random momenten maken mij eigenlijk altijd het meest vrolijk van alle andere mooie momenten op een dag. Zo jammer dat je ze ook weer zo snel vergeet, maar zo fijn dat ik ze nu door mijn vlogs wel kan blijven onthouden.

Hoe probeer jij de kleine dingen in het leven zoveel mogelijk te onthouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *