Travel

Ondertussen in Finland #23: Weer alleen

mijn laatste week in finland is begonnen, afscheid, Finland, Turku, Vlog, uitwisseling, erasmus+

De tweede helft van mijn verblijf in Finland is echt in sneltreinvaart voorbij gevlogen. In de video zien jullie de laatste dag dat Melvin hier in Turku was. Voor mij het punt dat ik precies op de helft van mijn Finland avontuur was. Wanneer ik dit type heb ik net mijn aller laatste tentamen gemaakt en begint de tijd van veel regelen, achter dingen aanzitten en formulieren invullen.

In de vlog zeg ik ook: “Ik heb nu echt het gevoel dat ik naar de kerstvakantie ga toewerken” en dat is eigenlijk ook wat ik de laatste twee maanden gedaan heb. Verslagen schrijven, woordjes leren, de terugreis plannen. Ik heb eigenlijk zoveel met mijn hoofd bij de kerstvakantie gezeten dat de tweede helft van mijn verblijf voelde als hooguit twee weken in plaats van ruim twee maanden.

[yt url=”https://youtu.be/AJasAkQHlf8″]

Hopelijk vind ik in deze aller laatste week naast het regelen nog genoeg tijd om af en toe een uitstapje te maken. Nog een museum te bezoeken, voor de laatste keer in de leukste restaurantjes te eten of even een frisse neus halen op het mooie eiland waar ik ook in mijn eerste maand zo graag kwam.

Het voelt heel gek om Turku over een weekje weer achter me te laten en om me dan meteen weer in het Nederlandse leven te storten. Eigenlijk zit ik hier wel prima, ondanks dat het wel erg vroeg donker wordt en ondanks dat ik niet even bij event of bedrijf X langs kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *