Travel

Ondertussen in Finland #22: De deur reanimeren

finland vlog 22, wanderlust, travel, reizen, uitwisseling

Ik kan gewoon niet geloven dat ik alweer in mijn aller laatste schoolweek ben aangekomen hier in Finland. Als het goed is, lever ik vandaag mijn laatste verslag in en maak ik donderdag mijn laatste tentamen. Daarna heb ik een weekje vrij en tijd om alles op te ruimen, in te pakken en ervoor te zorgen dat ik rustig weer weg kan uit Turku.

[yt url=”https://youtu.be/l9OnmUrnWvk”]

Het is zo raar dat mijn vlogs zoveel achter lopen op de werkelijke gebeurtenissen hier. Voor mijn gevoel zit er eeuwen tussen de vlog die jullie hier vandaag in dit artikel zien en tussen het moment dat ik op de bank zit en dit artikel type. Zodra al mijn schoolverplichtingen af zijn, wil ik (behalve dat ik nog een heleboel blogposts moet schrijven) ook ontzettend graag nog een paar leuke dingen gaan doen in Turku. Ik weet nog niet precies wat, want veel concerten zijn ’s avonds en de meeste musea heb ik ondertussen ook al gezien, maar ik wil in ieder geval op een fijne en rustige manier afscheid nemen van deze Finse stad, die ondertussen ook mijn thuis is geworden.

Het dringt nog niet helemaal tot mij door dat ik deze stad ook weer ga verlaten. Op dit moment heb ik vooral heel erg veel zin in de kerstvakantie en in een lekker warm bad met LUSH producten in Stockholm. Ik weet niet wanneer dat besef wel gaat komen, maar nu geniet ik gewoon nog even van hier in Finland wonen. Nu kan het nog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *