Travel

Ondertussen in Finland #19: Rendieren voeren en puppies knuffelen

lapland vlog, vakantie lapland, youtube, santa claus holiday village, rendieren, husky's, romantisch, finlandSchreef ik gisteren nog een artikel over het knuffelen met de huskies en plaatste ik een link naar de vlog die Melvin maakte tijdens die dag, staat vandaag mijn eigen vlog op de planning.

Ik hoop dat jullie nog geen genoeg hebben van alle rendieren en huskies, want ook mijn Finland vlog van vandaag zit er vol mee. Ik heb me iets meer gefocust op het maken van foto’s dan op het schieten van mooie beelden, dus al teveel beelden met rendieren en husky’s zul je in deze vlog niet tegen komen. Toch vind ik dit zelf één van de leukste Finland vlogs die ik tot nu toe hebt gemaakt. In ieder geval leuk om terug te kijken als herinnering.

Sinds ik ben begonnen met vloggen, merk ik toch wel dat ik foto’s maken eigenlijk veel leuker vind dan filmen. Soms vind ik het ook heerlijk om er lekker voor te gaan zitten en een half uur lang tegen de camera te praten, maar over het algemeen is stilstaand beeld net iets meer mijn ding. Daarom ben ik ook zo blij dat Melvin wel echt heel graag bezig is met video, zo kan ik van allebei de kanten van het verhaal genieten.

[yt url=”https://youtu.be/Evtkrwh9XVo”]

Kijk hier als de video niet meteen zichtbaar is.

In de vlog van vandaag dus nog een heleboel Lapland. Ik kan er zelf geen genoeg van krijgen en zou het liefst vanavond nog het vliegtuig terug pakken. Het voelt alsof het zo dichtbij is, omdat het eigenlijk in hetzelfde land is. Toch is er zo’n 850 km verschil tussen waar ik ben en het mooie Lapland. Ik zag overigens dat er ondertussen in Lapland al flink wat sneeuw ligt. Hoe lang zal het duren totdat er hier in Turku ook een mooi wit laagje ligt? en hoe lang zal het duren totdat dat laagje ook in Nederland ligt?

 

4 gedachten over “Ondertussen in Finland #19: Rendieren voeren en puppies knuffelen”

  1. Haha, sneeuw in Nederland… Er komt nu vooral regen met bakken naar beneden en de verwachtingen zijn echt dramatisch deze week… Het is herfst, herfst, herfst. Zo leuk om bij jou al een beetje kerstsfeer te proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *