Travel

Ondertussen in Finland #17: Plannen in mijn Bulletjournal

[yt url=”https://youtu.be/rtDuVH11Ens”]
Kijk hier als je de vlog niet kunt zien.

Had ik het bij mijn vorige Finland post nog over sneeuw, kerst en rust. Komt de regen hier nu met bakken uit de lucht. Het leek vanmiddag wel alsof ik een donkerblauwe, kunstleren broek aan had getrokken, in plaats van een simpele donkerblauwe jeans.

Ach, als ik helemaal nat regen als ik onderweg ben naar huis, heb ik daar nooit zoveel moeite mee. Thuis kun je lekker een yoga of joggingbroek aantrekken en een warm kopje thee maken. Het zijn alleen de momenten dat je naar school moet of een afspraak hebt, dat ik het liever echt droog houd.

Nog iets wat flink veranderd is sinds vorige week, is de tijd dat het donker wordt. Misschien is het het regenachtige weer, maar rond half vier begint het toch al heel snel donker te worden. Hoewel ik hier in Zuid Finland zit, zou het mij niets verbazen als de winterdagen hier ook maar heel kort zijn. (Net zoals in Noord Zweden bedoel ik).

In de vlog van vandaag, doe ik niet heel veel bijzonders. Ik geef een sneak peek in mijn nieuwe Bullet Journal, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik ben van plan om meer van mijn Bullet Journal te laten zien in een post op donderdag. Omdat ik voor de komende drie weken al posts voor donderdag heb ingepland (alleen voor donderdag, voor de andere dagen heb ik juist een beetje moeite met inspiratie op het moment) zullen jullie helaas tot volgende maand moeten wachten op die post.

2 thoughts on “Ondertussen in Finland #17: Plannen in mijn Bulletjournal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *