Beauty Lifestyle

Mooie adventskalenders 2014

adventskalenders 2014, advent, calendar, makeup, mooie, luxe, volwassenen, beauty

*Opzoek naar de mooiste adventskalenders van 2015? Lees dan deze post*

Weet je nog die leuke adventskalenders die je had toen je klein was? Iedere dag mocht je een hokje openen tot aan kerstmis. Achter ieder vakje zat dan een leuk plaatje of een chocolaatje verborgen. Vorig jaar kocht ik een prachtige adventskalender van Benefit. Dat was toen uiteindelijk een hele dure grap, maar ik heb nu nog iedere dag veel plezier van alle mooie producten die ik uit deze adventskalender heb gekregen.

Behalve de adventskalender van Benefit, zijn er nog een heleboel andere mooie adventskalenders te verkrijgen. Hoewel het eerste vakje van de meeste kalenders pas op 1 December geopend mag worden, zijn ze nu al wel te koop.

adventskalender 2014, makeup advent calendar, makeup, luxe, mooie, advent, kalender, calendar, ciate, mini mani month

Als eerste natuurlijk Ciaté, die net zoals ieder ander jaar met een prachtige adventskalender komt. Achter ieder deurtje van de mini mani manor vind je een mini Ciaté nagellak en achter het laatste deurtje een fullsize lak. Met lekker veel variatie in de kleuren en een paar hele mooi glitterlakjes, ziet deze kalender er weer heel veelbelovend uit.

the bodyshop, adventskalender, 2014, inhoud

Ook The BodyShop heeft dit jaar weer een prachtige adventskalender. Achter ieder luikje zit een heerlijke mini van één van de nieuwe winterproducten of van oude, vertrouwde The BodyShop favorieten. Ik moet zegen dat ik de samenstelling van deze kalender er heel goed uit vind zien. Deze kalender kost € 69,- en is gewoon in de Nederlandse webshop te koop.

benefit adventskalender 2014, adventskalender, benefit

Vorige jaar bestelde ik de adventskalender van Benefit. Nog steeds gebruik ik iedere dag met veel plezier mijn mini posietint en mijn Hoola bronzer. Zelf vind ik de producten die Benefit dit jaar in haar kalender heeft gestopt niet even iets minder dan de producten van vorig jaar. Dit jaar zit er achter één van de vakjes wel een mini They’re real mascara verstopt. Dat is dan wel weer erg leuk.

liberty london, adventskalender, 2014

De aller aller mooiste adventskalender van 2014 is toch wel de kalender van Liberty London. De buitenkant van deze beauty is exact gelijk aan de buitenkant van het bekende warenhuis. Vanbinnen bestaat de kalender uit 24 laatjes met pauwen print. In ieder laatje zitten echt de meest mooie producten verstopt van onder andere: Nars, Dermalogica, Laura Mercier, Kiehl’s, en Deborah Lippmann. Jammer genoeg kost hij maar liefst 149 pond en is hij enkel in beperkte oplage verkrijgbaar. Anders had ik wel geweten welke adventskalender ik zou kiezen voor dit jaar.

Yankee candle, adventskalender 2014, advent, calendarDit schattige huisje is de adventskalender van mijn all time favorite kaarsenmerk: Yankee Candle. Achter ieder vakje vind je een waxinelichtje in één van de kerstgeuren van Yankee Candle. Achter het aller laatste deurtje zit een heerlijke kerst Votive. Jummie!

thee, adventskalender 2014In Duitsland is er altijd veel meer keuze aan Adventskalenders dan in Nederland. Zo zijn er ook talloze thee kalenders te verkrijgen, met iedere dag een ander kopje thee. Bijvoorbeeld deze luxe variant. Ik weet niet precies waar deze te koop is, maar mooi is hij zeker!

karstadt, adventskalender 2014Ook het bekende Karstadt heeft in samenwerking met L’oreal een mooie adventskalender ontworpen. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud van deze kalender, want voor een prijs van € 25,- is deze nog heel mooi betaalbaar. Zeker voor mooie producten van Biotherm en Yves Saint Laurent.

adventskalender 2014, honden, voor dieren

Oké, deze kalender is eigenlijk een grapje. Deze Duitse adventskalender is namelijk speciaal voor honden. Achter ieder vakje zit iets lekkers voor je lieve hondje. Bovendien wordt de kalender geleverd met een kerstsok gevuld met hondenspeeltjes.

Hebben jullie al een adventskalender op het oog voor dit jaar? 

10 gedachten over “Mooie adventskalenders 2014”

  1. Zo, dat plaatst de adventskalender met chocolaatjes wel even in een heel ander perspectief… Ik heb een kalender van de Hema in de vorm van een boompje met kleine vakjes, waar ik ieder jaar zelf kleine dingetjes in kan doen. Dan is het natuurlijk vooral een verrassing voor de kinderen, maar het blijft leuk om uit te zoeken en te kijken wat erin past. Ik weet niet of ze die dit jaar weer hebben….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *