Lifestyle

Mamma’s in de soep – Exclusieve sneak peek H.1

kinder verhalen, mamma's in de soep, de avonturen van Joep

Weten jullie nog dat we het een tijdje geleden hadden over dat ik vroeger ook al veel schreef? Ik vertelde toen ook dat ik ooit was begonnen aan het schrijven van een boek; Mamma’s in de soep. Na even in mijn archieven gesnuffeld te hebben, kan ik jullie een zeer exclusieve sneak peek geven in Hoofdstuk.1. Lees snel verder voor meer, want wie weet kun je dan ooit vertellen dat jij de eerste was die het eerste stuk van Mamma’s in de soep las!

 

Joep is boos.

Mama roept Joep. “Joep, kom nou eens eten! Het is al 6 uur. Papa komt zo”. Wat eten we vandaag mam?, roept Joep! Wacht maar af zegt ze.

Kom je nu dan! Oké mam zegt Joep. Joep komt mokkend de trap af.

Hij was zo lekker aan het spelen. Maar hij komt toch.

Als hij beneden komt is papa er al. Hij gaat aan tafel zitten. Er komt een grote pan op tafel.

Wat zit er in? Vraagt Joep.Een lekker potje soep. Zegt mama.

Ieder krijgt een bord vol.

En ik eet een boterham.

Ik eet en eet en de soep is op. En papa en en en ik kwak kwak.

En opeens. . . . is het licht.

De mama van joep is een heks geworden. Hi, hi, hi.

Nu gaat Joep naar bed.

En de volgende dag is joep weer normaal.    

Dit was het hele eerste hoofdstuk. Ongecensureerd en inclusief de geweldige Word afbeeldingen die ik er destijds bij had gezocht. In totaal heb ik zes hoofdstukken geschreven met de avonturen van Joep, maar hoofdstuk één blijft toch wel de favoriet.

Wat vinden jullie van mijn schrijfkunsten? en zouden jullie meer willen lezen van de avonturen van Joep? Hebben jullie ook nog oude schrijfsels? Laat die dan vooral achter in de comments!

 

1 gedachte over “Mamma’s in de soep – Exclusieve sneak peek H.1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *