Beauty

Makup Geek oogschaduws

make up geek oogschaduw, makeup geek oogschaduw, makeup geek oogschaduw review, makeup geek oogschaduw swatches, makeup geek oogschaduw nederland, makeup geek bestelling, makeupgeek eyeshadow review

Voor de kerstvakantie was ik al druk bezig met het bedenken van kerstlooks die ik met jullie zou kunnen delen. Ieder jaar wordt het een grotere uitdaging om iets te verzinnen, aangezien ik ieder jaar al een heleboel looks maak. Dit jaar bedacht ik een aantal looks met cranberry kleurige oogschaduws. Er was alleen één probleem, ik heb geen enkele cranberry kleurige oogschaduw in mijn collectie. Als je dan ook nog eens de mooie Makeup geek oogschaduws tegenkomt, die beter zouden zijn dan M.A.C oogschaduws, is de keus niet heel moeilijk meer. Ik bestelde 9 oogschaduws bij Makeup geek. Iets wat ik nog heel bescheiden vond, want het assortiment telt maar liefst 68 prachtige oogschaduws.

make up geek oogschaduw, makeup geek oogschaduw, makeup geek oogschaduw review, makeup geek oogschaduw swatches, makeup geek oogschaduw nederland, makeupgeek oogschaduw, makeupgeek bestelling, makeup geek bestelling, makeupgeek eyeshadow review

De bestelling plaatste ik ongeveer een week voor de kerstvakantie en nu, de week na de kerstvakantie heb ik ze in huis. Het duurde ongeveer een week voordat ik een mailtje ontving waarin stond dat de oogschaduw was verzonden. De verzending ging ontzettend snel, alleen bij de douane in Nederland liep de verzending ongeveer anderhalve week vertraging op. Ik zag de bui al hangen en inderdaad moest ik eerst een flink bedrag aan inklaringskosten betalen voordat ik het pakje mocht overnemen van de pakketbezorger.

De oogschaduws komen in een losse pan. Ze zijn ook te bestellen met doosje, maar dan betaal je $2;- dollar extra. Ik besloot om ze gewoon los te bestellen en ze op te bergen in lege M.A.C palettes. Niet alleen is dat goedkoper, het is ook makkelijker opbergen en neemt een stuk makkelijker mee op vakantie. In Düsseldorf kocht ik drie lege palettes voor ieder vier oogschaduws. Op die manier zou ik mijn eigen oogschaduw combinaties kunnen maken en hoef je niet altijd een groot palette mee op vakantie.

makeup geek oogschaduw swatches, makeup geek oogschaduw nederland, makeupgeek oogschaduw, makeupgeek bestelling, makeup geek bestelling, makeup geek swatches

White Lies- Cosmopolitan- Razzleberry- Burlesque 

De pigmentatie van de makeup geek oogschaduw is echt fantastisch. Vaak lijkt het pigment heel wat als je met je vinger over de pan wrijft, maar als je de kleur dan swatched op je arm, blijkt er toch niet zoveel pigment te zijn als je dacht. Gelukkig is dit niet het geval bij de makeup geek oogschaduw. De pigmentatie is geweldig en de oogschaduws zijn gemakkelijk te blenden. Makeup geek oogschaduw wordt vaak vergeleken met de oogschaduws van MAC. Ik denk dat deze vergelijking zeker terecht is. Bovendien heeft makeup geek ook een heleboel MAC dupes in haar assortiment.

makeup geek oogschaduw, makeup geek oogschaduw nederland, makeupgeek oogschaduw, makeupgeek eyeshadow review

makeup geek oogschaduw swatches, makeup geek oogschaduw nederland, makeupgeek oogschaduw, makeupgeek bestelling, makeup geek bestelling, makeupgeek eyeshadow review

 Lemon Drop- Mango Tango- Cacao Bear- Envy

makeup geek oogschaduw, makeup geek oogschaduw review, makeup geek oogschaduw nederland, makeupgeek oogschaduw, makeupgeek bestelling, makeup geek bestelling

makeup geek oogschaduw,  makeup geek oogschaduw swatches, makeup geek oogschaduw nederland, makeupgeek oogschaduw, makeup geek bestelling, makeupgeek eyeshadow review

Drama Queen

Het begint helemaal te kriebelen als ik deze mooie oogschaduws zie. Ik heb ontzettend veel zin om lekker met ze te gaan spelen en mooie, nieuwe looks te bedenken. Makeup Geek oogschaduw is te koop via de website van Makeup Geek voor $ 5.99 per pan. Ik heb alweer een nieuwe verlanglijst gemaakt. Neutrale kleuren, oranje en groen zijn kleuren die ik ook nog wel in mijn Makeup Geek collectie zou willen hebben.

Was jij al bekend met Makeup Geek oogschaduw?

16 gedachten over “Makup Geek oogschaduws”

      1. Ojee , ik heb 2 blushes en een foundation brush besteld van make up geek en ik heb ondertussen een email ontvangen dat het verzonden is, we zijn ondertussen 4 dagen verder. (ik woon in België trouwens) Maar hoe weten jullie dat het vastzit bij de douane? En hoeveel moet je dan precies bijbetalen gemiddeld? Ik ben van plan om 15 oogschaduws te kopen maar ik ben nog een beetje aan het opsparen, en ik moet natuurlijk eerst nog zien of die eerste bestelling goed en wel toekomt! Bedankt voor deze mooie review! X

  1. Ik zat vorige week nog te twijfelen of ik ze zou bestellen of niet, maar na het lezen van deze review ga ik dat zeker wel doen. Je zou ze ook in een leeg Z-palette kunnen doen. De refills van MAC zijn nog aardig duur.

    1. Zo’n doosje van M.A.C is goedkoper dan een klein Z-palette. Deze kostten ongeveer 6 euro en een klein Z-palette 15 euro. Natuurlijk passen er in een Z-palette 9 kleuren, maar dan nog was dit de goedkopere optie. (En mooier, vind ik zelf ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *