Beauty

M.A.C Tropic Tonic Review

mac tropic tonic review en swatches op een lichte huid, mac matte lipstick koraalkleur

Vorige week schreef ik over het zomerse zusje van M.A.C Velvet Teddy en vandaag is het de beurt aan een andere mooie matte M.A.C lipstick. Tropic Tonic is ook een matte lipstick uit de vaste lipstick collectie van M.A.C en heeft een prachtige koraal oranje kleur. Een stuk feller dan de bijna neutrale kleur van Runway hit, die ik vorige week liet zien, maar minstens net zo mooi. Kijken jullie mee?

M.A.C tropic tonic is een matte lipstick, wat betekend dat de lipstick geen glans achterlaat op de lippen en daardoor misschien iets minder voedend is dan een hele romige lipstick. Toch zijn de matte lipsticks van M.A.C zachter en romiger dan de Retro Matte lipsticks. Een groot voordeel van matte lipsticks is de pigmentatie en de houdbaarheid van de lipsticks. De lipsticks overleven met gemak een paar glazen water of een lekkere lunch. Pas na het eten van een wat zwaardere maaltijd of een maaltijd met veel vet, begint de lipstick wat te slijten en moet hij wat bijgewerkt worden.

mac tropic tonic swatch on fair skin, op een lichte huid, mac tropic tonic matte lipstick

Zoals jullie ondertussen wel weten zijn de matte lipsticks van M.A.C mijn all time favoriete lipsticks en heb ik in ieder artikel niets dan goed over de lipsticks te vertellen. Ze brengen gemakkelijk aan, blijven geweldig goed zitten en de pigmentatie is verbluffend. Bovendien zijn er een heleboel erg mooie, bijzondere en gevarieerde kleuren in het assortiment te vinden. Tropic Tonic is echt een typisch Céline kleurtje. Niet helemaal oranje, niet helemaal bruin en niet helemaal roze. Koraalkleurtjes zijn kleuren die ik erg graag op mijn lippen draag. Ze geven mij altijd zo’n heerlijk zomers gevoel en het dragen van verdere makeup wordt altijd overbodig, wat soms wel lekker makkelijk is.

mac tropic tonic matte lipstick swatch op een lichte huid, nederland

Zoals je op de swatches kunt zien, is tropic tonic ook weer heerlijk gepigmenteerd. Met één laagje heb je een mooi egaal dekkende kleur, zowel op de swatch op mijn hand als op de swatch op mijn lippen.

Net zoals alle andere M.A.C lipsticks waarover ik eerder schreef op Without Elephants, is ook Tropic Tonic weer een hele mooi toevoeging aan mijn stash. Een prachtige en bijzondere kleur die ik nog niet in mijn collectie M.A.C lipsticks had zitten.

Wat is jullie favoriete M.A.C (matte) lipstick kleur?

10 gedachten over “M.A.C Tropic Tonic Review”

    1. Volgens mij is Vegas Volt net heel iets meer Oranje dan deze, maar ze komen inderdaad dicht bij elkaar qua kleur. Alleen de finnish is heel anders volgens mij. Plumful heb ik even opgezocht en doet mij een beetje denken aan Amorous. Ook een super mooi kleurtje :)

  1. Oeh wat een mooie kleur! Ik heb laatst een vergelijkbare gekocht van Catrice, maar die blijft natuurlijk niet zo lang zitten en mijn lippen worden hier heel droog van. Ik heb nog geen MAC lipsticks en ik weet niet zo goed met welke ik moet beginnen haha! Maar deze kleur vind ik wel heel gaaf.

    1. Dat hangt er natuurlijk vanaf wat je wil. Veel mensen beginnen met een natuurlijk kleurtje die ze iedere dag kunnen dragen. Bijvoorbeeld M.A.C Kinda Sexy of Velvet teddy. Ik ging daarentegen juist voor een heel opvallend en bijzonder kleurtje. Een kleur die je niet zo snel bij een ander merk vind. Bijvoorbeeld Candy YumYum. Ondertussen heb ik veel liever 1 mac lipstick, dan 20 goedkopere lipsticks, maar het blijft natuurlijk een dure aanschaf. Ook eentje die niet echt levensnoodzakelijk is. Ik ben benieuwd wat je kiest als je mocht besluiten om je eerste M.A.C lipstick te kopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *