Beauty

M.A.C blushes: Prism & Gleeful

mac, M.A.C, blush, blushes, gleeful, prism

M.A.C, als je eens echt goed wil kwijlen, dan moet je daar heen gaan. Uren kan ik turen naar foto’s van de blushes en de mineralized skin finishes in stashes van anderen. Wat een pareltjes zijn dat allemaal! Toch had ik tot voor kort nog niks in mijn eigen collectie liggen. De laatste dag dat ik dit jaar in Utrecht was, is daar verandering in gekomen. Ik kocht twee prachtige blushes, namelijk de mineralized blush in Gleeful en een “gewone” blush in Prism.

Mac, M.A.C, gleeful, mineralized

Ik vind de mineralized producten van M.A.C echt prachtig en van de vier verschillende blushes die op voorraad waren, sprong Gleeful er voor mij wel echt uit. Gleeful is een prachtige, roestrode kleur met een paar hele kleine gouden shimmers. Hij is enorm gepigmenteerd, dus je moet goed uitkijken bij het aanbrengen ervan. Hierbij geldt zeker dat : A little bit goes a long way.

M.A.C, blush, prism

Hoewel Prism, op het eerste gezicht, niet de meest aantrekkelijke blush is, staat hij prachtig op mijn ietwat bleke huid. Hij geeft mijn huid een heel subtiel blosje en is echt perfect om mijn gezicht wat meer vorm te geven. Omdat hij matte is, oogt hij heel natuurlijk en ook is hij super goed op te bouwen in kleur.

MAC, M.A.C, blush, gleeful, prism, swatch, swatches

Ik ben ontzettend blij met deze aankopen en ga ze dan ook heel veel gebruiken. Het zijn echt producten die je iedere dag met veel plezier kan dragen en waar je veel kanten mee op kunt.

 

3 gedachten over “M.A.C blushes: Prism & Gleeful”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *