Beauty

LUSH kerst sale haul

lush uitverkoop 2015, lush tweede kerstdag, lush sale haul, lush christmas sale haul 2015

Beter laat dan nooit is wat ze zeggen toch? De jaarlijkse kerst sale bij LUSH is alweer een paar maanden geleden, maar ik had nog niet laten zien wat Melvin en ik besteld hadden.

Omdat ik op tweede kerstdag in Zweden was met een zeer slechte internet verbinding, was het nog een heel gedoe om een aantal dingen in ons winkelmandje te krijgen. Al snel was alles in de Nederlandse en ook Zweedse webshop verkocht en iedere keer dat er een nieuw product bij de Nederlandse LUSH sale werd toegevoegd, was het alweer uitverkocht tegen de tijd dat ik het in mijn mandje had zitten.

Uiteindelijk lukte het Melvin om een aantal hele mooie dingen te bestellen bij LUSH UK. Want niet alleen ik ben dol op de kerstproducten van LUSH, maar ook Melvin vind het heerlijk om in bad te gaan met een fijne LUSH bruisbal. Eén klein probleempje: We hebben geen bad…

lush oh deer, kerstcadeaus, lush uitverkoop, lush sale

Dit ontzettend leuke blik had ik in Stockholm al in de winkel zien staan, maar vond ik net iets te duur om eigenlijk alleen maar voor het blik te kopen. In de uitverkoop vond ik het allemaal toch ineens een stuk aantrekkelijker. Het blik met het schattige rendier is gevuld met allemaal fijne LUSH producten met de geur van marsepein. Karma Cream, Karma zeep, Beautiful douchegel, Golden Wonder bath bomb en de herbruikbare The Magic of Christmas. Maar het allerleukste van deze set blijft toch wel het blik zelf.

Eigenlijk was dit het enige dat ik graag wilde hebben uit de uitverkoop, maar ook Melvin bestelde nog een aantal hele mooie cadeaudozen.

lush uitverkoop 2015, lush tweede kerstdag, lush sale haul, lush christmas sale haul 2015

LUSH Bath Time favorites is echt een enorme doos vol met alleen maar fijne badproducten waaronder Cinders, Yog Nog, Father Christmas, Butterbear, Frozen en Avobath. In totaal zitten er 10 kerst bath bombs in deze doos.

lush uitverkoop 2015, lush tweede kerstdag, lush sale haul, lush christmas sale haul 2015

Als laatste bestelden we nog “Merry Christmas”, weer zo’n ontzettend mooie doos vol met LUSH lekkers. Ook hier zitten vooral fijne badproducten in. Onder andere LUSH snowangel en dashing Santa zitten verstopt tussen de sneeuwachtige foamkorrels in deze cadeaudoos.lush uitverkoop 2015, lush tweede kerstdag, lush sale haul, lush christmas sale haul 2015, dashing santa

Ik heb werkelijk geen flauw idee wat we met zoveel badproducten moeten als we niet eens een bad hebben, maar fijn zijn al die producten wel. Ik denk dat we maar vaak op vakantie moeten naar een plek met een bad.

Hebben jullie nog wat gekocht in de LUSH sale?

11 gedachten over “LUSH kerst sale haul”

  1. Wat een heerlijkheid! Ik zat ook al te azen op wat spulletjes in de NL webshop, maar helaas viste ik ook achter het net. Al die producten zijn een goed excuus om een keertje een hotel (met bad uiteraard) te boeken :)

  2. Wauw, wat heb je een hoop heerlijke spullen gekocht! De Lush sale is toch wel echt een van mijn favo sales. Je kunt zó veel geld besparen. Ik heb zelf The Comforter showergel gekocht, die is in de sale tenminste betaalbaar haha. En de Christmas Bath Time Favourites heb ik ook :) :) Super blij mee! Echt een koopje haha. Jammer dat je geen bad hebt, maarja dan maar wat vaker een weekendje weg toch? ;)

    1. Helemaal waar! Ik heb nog genoeg reisjes op mijn lijst staan, dus dat moet wel gaan lukken. The comforter ruikt ook heel erg lekker. Dat was één van de eerste dingen die ik ooit bij LUSH kocht. Echt super dat ze daar een douchegel van hebben gemaakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *