Beauty

Sunday Pampering| Lush cranberry masker

lush cranberry gezichtsmasker review, lush cranberry mask, lush cranberry ingredienten

Na alle hectiek van de afgelopen feestdagen, stond afgelopen week voor de meeste van ons voor: Back to basics. Weer terug naar het normale leven, het normale ritme en de normale dagelijkse prak op ons bord. Op zondag hebben we dan even de tijd om adem te halen en lekker de tijd voor jezelf te nemen. Misschien kruip je met een nieuw boek op de bank, of maak je een uurtje vrij in je agenda om je gezicht fijn wat extra aandacht te geven. Want ook die heeft met de feestdagen heel wat te lijden gehad.

Lush heeft met de kerstdagen altijd (wat mij betreft) de fijnste collectie van het jaar op de planken liggen. De geuren zijn het aller fijnst en de producten werken het aller best. Speciaal voor de kerstdagen bracht Lush ook dit jaar het cranberry verse gezichtsmasker uit. Niet alleen een heel erg fijn masker voor de feestdagen, maar ook juist daarna om je gezicht een fijne detox te geven met alle antioxidanten die in het masker verwerkt zitten.

Zelf ben ik dol op (verse) kleimaskers. Het zijn vaak de enige maskers die echt wat lijken te doen voor mijn gezicht en ook zitten er vaak weinig rare stoffen in verwerkt. Iets waar ik altijd heel erg kritisch op ben, wat huidverzorging betreft.

lush cranberry gezichtsmasker review, lush cranberry mask, lush cranberry ingredienten

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van het Lush cranberry masker ziet er als volgt uit:

Kaolin, Cranberries (Vaccinium macrocarpon), Glycerine, Organic Silken Tofu, Fennel Seed Infusion (Foeniculum vulgare), Argan Oil (Argania spinosa), Talc, Fresh Fennel (Foeniculum vulgare), Fresh Chicory (Cichorium intybus), Rose Clay (Kaolinite), Bentone (Hectorite), Patchouli Oil (Pogostermon cablin), Lemongrass Oil (Cymbopogon citratus), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum.

Helemaal geen verkeerde ingrediënten. Helemaal achteraan de ingrediëntenlijst staan parfum en nog een paar natuurlijke conserveringsmiddelen die eventueel de huid wat kunnen irriteren, maar het is zo weinig, dat ik er in ieder geval geen last van heb gehad.

lush cranberry gezichtsmasker review, lush cranberry mask, lush cranberry ingredienten

Review

Het gezichtsmasker is oud roze van kleur en ruikt fruitig op een hele kruidige manier. Ik vind het zelf een hele lekkere geur, die me echt doet denken aan luxe spa producten. Het opbrengen van het masker gaat gemakkelijk en als hij na een paar minuten is uitgehard, verwijder je hem ook weer gemakkelijk met een washandje en lauwwarm water.

Na het gebruik van dit cranberry gezichtsmasker ziet mijn gezicht er stralend uit en voelt heel erg zacht, schoon en goed gevoed aan. Mijn poriën lijken op sommige plekken zelfs wat schoner te zijn, wat echt een wonder is, want het schoonkrijgen van mijn poriën is iets wat mij eigenlijk vrijwel nooit lukt.

Het gezichtsmasker irriteert niet en geeft je gezicht een instant detox door de antioxidanten uit onder andere cranberry’s en argan olie. Het Lush cranberry gezichtsmasker is vanaf nu mijn favoriete masker voor als ik mezelf even een paar minuten rust en ontspanning wil gunnen en mijn gezicht zowel wil reinigen als wil voeden om het stralend en zacht te maken. Het perfecte detox gezichtsmasker voor na de feestdagen en het perfecte gezichtsmasker voor een Sunday pampering dus.

Wat is jullie favoriete (Lush) gezichtsmasker?

4 gedachten over “Sunday Pampering| Lush cranberry masker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *