Lifestyle

Let It Snow- John Green

let it snow john green review, leuke boeken om te lezen in de kerstvakantie, leuke boeken over kerst, boek, kerst, lezen, john green, let it snow

Een hele fijne kerstmis allemaal! Na een hele gezellige dag gisteren, is het nu tijd voor een fijn boek bij de open haard. Kerstmuziek aan, warme chocolademelk binnen handbereik en een nieuw leesboek om helemaal in weg te duiken. Natuurlijk wel een boek in kerstsferen. Gelukkig is Let it snow, geschreven door schrijver van het jaar: John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle, dat helemaal.

Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk alleen maar blogposts over boeken die mij hebben verrast, ontroerd of boeken die om wat voor reden dan ook meteen bij mijn favorieten horen. Jammer genoeg hoort Let it Snow niet meteen bij één van deze groepen, maar omdat ik het zo’n heerlijk kerstboek vond en omdat ik zo goed bezig ben met boeken lezen de laatste maanden, kon ik het toch niet laten om een blogpost te schrijven over dit boek.

Ik geloof dat John Green wel de meestgelezen auteur van 2015 moet zijn. Ik kan geen website meer bekijken zonder ergens zijn naam voorbij te zien komen. Toen ik een boek tegenkwam met een kerst thema en met John Green als medeschrijver, was mijn nieuwsgierigheid naar dit boek dan ook meteen gewekt.

Het perfecte kerstboek

Let it Snow bestaat uit drie aparte verhalen die zich op en rondom kerstmis afspelen. Ieder verhaal is geschreven door een andere auteur en heeft zijn eigen hoofdrolspelers en gebeurtenissen. Toch spelen de verhalen zich allemaal in dezelfde periode en in hetzelfde dorpje af, waardoor, Heel Love Actually like, deze drie verhalen aan het eind van het boek weer samen komen.

Omdat het boek zich rond de kerstdagen afspeelt en het verhaal een heleboel sneeuw bevat, is dit echt een perfect boek om deze kerstvakantie te lezen. Het verhaal is niet zwaar, het boek is gemakkelijk te lezen en de sfeer en omgeving is echt perfect voor de tijd van het jaar. Dat niet alle verhaallijnen even sterk zijn, nemen we dan maar voor lief, want ik ken maar weinig boeken die zo goed bij kerstmis passen als Let it Snow.

Let it Snow is kost € 10,- voor de Nederlandse en € 8,99 voor de Engelse versie op bol.com. Daar is overigens nu een actie waarbij je het derde boek gratis krijgt. Perfect voor deze kerstvakantie dus!

Wat gaan jullie vandaag doen en wat is jullie favoriete winter boek?

2 gedachten over “Let It Snow- John Green”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *