Lifestyle

Lang zal ik leven! + Winactie

21e verjaardag, verjaardags cadeau, ipad air2, tulpen, witte en roze tulpen, blogger apparaten, win telefoonhoesje, phonegeek, witte ipad

Lang zal ik leven, lang zal ik leven. Lang zal ik leven in de gloria. In de gloria, in de gloria. HIEPERDEPIEP! HOERA!!! Vandaag blaas ik alweer 21 kaarsjes uit. 21 jaar, nu ben ik “echt” volwassen. Alhoewel, ik heb iets tegen 100% geestelijke volwassenheid. Dat is ook maar zo saai. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje. Op mijn lijstje had ik dit jaar maar één ding staan.

Namelijk: een Ipad. Nou is dit best wel een heel groot cadeau om te vragen. Vandaar dat ik een deel zelf betaal en een deel krijg van mijn familie. Ik ben zo ontzettend blij met dit mooie, nieuwe apparaat. Nu ben ik weer iets mobieler met mijn blog en kan ik nog gemakkelijker even wat werken als ik in de trein zit. Ook hoef ik naar project meetings of vergaderingen niet meer mijn hele laptop mee te slepen en kan ik ’s avonds nog lekker even wat spelletjes spelen op de bank.

Afgelopen week ontving ik een mailtje van PhoneGeek.  Of ik het misschien leuk vond om iets uit te zoeken voor mijn verjaardag. Geheel in stijl met mijn verjaardagscadeau, want PhoneGeek heeft voor ontelbaar veel modellen mobiele telefoons en tablets, leuke hoesjes en accessoires. Ik ben nog nooit een Nederlandse website tegen gekomen met een aanbod voor zoveel verschillende modellen. Als je dus op zoek bent naar een hoesje voor een model tablet of mobiel die niet zo standaard is, dan heeft PhoneGeek misschien wel een leuk hoesje in haar assortiment.

21e verjaardag, verjaardags cadeau, ipad air2, tulpen, witte en roze tulpen, blogger apparaten, win telefoonhoesje, phonegeek

Behalve dat ik een mooi verjaardagscadeautje kreeg, mag ik ook nog een telefoonhoesje naar keuze weggeven aan één van mijn lezers!

Wil jij één van de leuke telefoonhoesjes van PhoneGeek winnen? Laat dan in de comments weten welk hoesje jij graag zou willen hebben. Volg mij op bloglovin en like deze post en misschien stuur ik jou over 2 weken dan wel een mailtje dat je favoriet naar je wordt opgestuurd. Om extra kans te maken op een hoesje, volg je PhoneGeek op Instagram, Pinterest en/of Facebook.

Wat vind jij het leukste PhoneGeek hoesje?

37 gedachten over “Lang zal ik leven! + Winactie”

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) en phonegeek via Instagram (melissamaas1984), pinterest (melissavanstipd) en fb (melissa.vanstipdonkmaas). ik ga voor de flipcase met de uil voor de iphone 4s. gr. melissa

 2. Aah super winactie! Gefeliciteerdmet je verjaardag en een fijne dag :D Ik loop al meer dan 1 jaar rond met mijn Sony Xperia Z1, maar ik heb nog steeds geen hoesje ervoor helaas. Dat hoesje is moeilijk te vinden, maar ik zie nu op de site Phonegeek.nl dat ze die daar verkopen! Dus kan ik mooi meedoen met deze actie! Hoesje die ik wil, is: http://www.phonegeek.nl/sony-xperia-z1-flip-case-zwart.html
  Ik volg je op Bloglovin’, ik heb deze artikel gehart♥ Ik volg Phonegeek op Instagram en Facebook!
  en nu moet ik nog heel hard gaan duimen! Jij schrijft hele leuke blogs♥

 3. Gefeliciteerd leeftijdsgenoot! Wat een super toffe actie. Mijn mobiel is net voor kerst kapot gegaan. Ik heb toen een nieuwe gekregen maar het hoesje was niet helemaal mijn ding. Ik heb al een beetje rondgeneusd op de site. Aangezien ik wel een beetje bescherming wil voor mijn mobiel, ik ben een beetje onhandig, lijkt http://www.phonegeek.nl/iphone-4-4s-flip-case-kleurrijk.html me heel erg tof. Lekker kleurrijk en anders dan andere hoesjes.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en phonegeek op pinterest (sandrajonker8).

 4. Nog gefeliciteerd! Wat een leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Hiervoor volg en like ik jou op bloglovin’ en ik volg Phonegeek op alle genoemde media.
  Ik zou graag kans maken op dit hoesje: Samsung Galaxy Core hoesje Eiffeltoren design
  XXX

 5. Wat superattent dat je een hoesje uit mocht zoeken!!! Leuk hoor! :) En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag én met je superleuke blog! :)

  Ik doe graag mee aan de actie, welk hoesje ik zou kiezen? Ik vind de Hoesje Samsung Galaxy S3 Mini hard case Aztec tribal het allerleukst!!!

 6. alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je al veel gespeeld met de IPad? Leuk kado hoor, wil ik ook wel ;-)
  wat een leuke telefoonhoesje hebben ze op die site, zeg. Helaas geen hoesjes voor Wolfgang (moet ik maar niet zo’n raar merk telefoon hebben), maar wel voor mijn dochters Samsung. Deze is super: Samsung Galaxy S3 flip cover Aztec Olifant design

 7. Nog van harte en wat leuk dat je een kado weggeeft! Ik lig nog een klein beetje achter qua model telefoon, maar zelfs voor mijn Galaxy Ace heeft telephonegeek leuke hoesjes en zeker hele mooie prijsjes! Wat zonde dat ik zo’n stom zwart hardplasticcen ding gekocht heb destijds (en die nu al stuk is want bij 1 tikje is dat harde plastic stuk). Op telephonegeek zag ik een supermooie rode, namelijk:
  http://www.phonegeek.nl/samsung-galaxy-ace-flip-case-rood.html
  Daar zou ik superblij mee zijn!

 8. Allereerst natuurlijk nog van harte gefeliciteerd!! Natuurlijk alweer veel te laat, maar ik vind dat het nog prima kan!!! Ik ben enorm druk geweest de afgelopen tijd, dus ben even aan het bijlezen qua blogs… :D

  Natuurlijk doe ik ook graag mee aan je winactie, de leukste hoes vind ik Hard case hoesje Samsung Galaxy S3 uil design, heeft er vast mee te maken dat ik in een uilenfase zit!!! Uilenbehang op onze pleegkinderkamer, nét een uilenjurk gekocht, dus… :)

  Ik ga hard duimen en wens jou veel succes met je blog en een geweldig levensjaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *